Saturday, May 19, 2012

PROGRAM KPN TURUN PADANG DI KULIM (PART 3)

assalamualaikum ;)

harini hari sabtu kan? kebiasaannya kalau hari sabtu aku takkan update entry. sebab nak rehat satu hari. penat kot entry hari-hari, satu entry satu hari, aku tak tau la kalau yang selalu update 4,5 entry sehari, memang tak mampu :)) dulu2 boleh la. kekeke

harini aku update jugak. sebab nak habiskan cerita pasal program ni. dah masuk part 3. ada last part. esok la ye. yang last sekali. peh peh terlalu banyak gambar yang ingin dikongsi bersama pembaca. sampai kena buat 4 entry. kalau satu entry sumbat semua, berpinar mata. kui3~

ok entry kali ni berkenaan gambar2 persembahan tatu oleh pdrm di mini stadium keladi kulim ;)



beri laluan,  beri laluan. mujur la dapat dok depan sekali. tu pun sekejap je dah kebelakang bila ada scene tolak menolak sesama mak budak. cis! cis! kahkah lepas tu ke depan balikk.


dimulakan dengan ini.






dok atas tak boleh nampak sangat kot kan? kan? err














lepas tu kitorang melintas pulak. konon-konon nak nampak lagi clear. tak dapat ke depan. naik ke atas, langsung tak nampak. sabar je la. huuuu


aku terlepas part ni. haha rasanya motor lompat dalam gelung tu kot. kot je la. sebab aku tak tengok. rasanya time ni pergi makan kejap. kehken


haa time ni motor lompat 6 buah kereta kancil. time ni aku rakam je guna video. dua kali percubaan. kali kedua tu aku rakam, tengah lompat, ada mercun kot meletup. aku terkejut, kamera hampir terjatuh, tak dapat nak rakam.. grrrrrrrr! 

dalam video tu siap cakap ' terkejut akuu. aishhh'. video tak dapat diupload untuk tatapan pembaca. kehkeh

esok pulak part terakhir untuk program ini ye. nantikan :))

5 comments:

Boni JLL3 said...

macam mat rempit da polis2 ni..hehehe

Tukang Karut said...

kalau pinjam motor abang polis tu agak agaknya dia bagi tak ek?

☻UsaGi NaNa☻ said...

hr polis ke tuh???

~~oOpEt~~ said...

part 3 dh kisah kpn nh :D

eita said...

dasat tu bawak motor tak pegang...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER