Thursday, May 24, 2012

SANTAI SEKETIKA

assalamualaikum

ok sambung lagi. entry masa balik kulim haritu. lepas balik dari rumah sepupu aku tu, abah bawak kitorang pergi robina park.

sebenarnya pernah datang sini dulu. penah ambil gambar kat sini jugak. tapi tak boleh la upload sebab gambar tu free hair. haha long long time ago.

kat sini memang best. selalunya asyik tengok pantai kat terengganu je kan, sesekali kita tengok pulak pantai kat pulau pinang ni ;) pantai ni dekat je dengan rumah tok aku!



abah je turun bawah. aku tak pun. kang turun tak boleh nak naik pulak. LOL


cantik cantik. biru je. kekekkee


sebelah tu apa ek? err err :P

*tau tak kenapa gambar permandangan tak banyak, sebabnya banyak yang diambil adalah gambar sendiri. kahkah*


mama dan abah ;)


aku dan mama ;)

lepas tu kitorang pergi pantai teluk air tawar. kot orang panggil. kekeke kat situ ada tadika kemas padang benggali. kalau korang nak cari tempat ni, korang cari tadika kemas padang benggali okay?

familiar sangat dengan tempat ni sebab tiap kali balik kampung, abah tak pernah tak singgah kat sini sebab ikan kat sini murah-murah dan semestinya fresshhhhh!





cantik cantik. kikikiki

banyak sebenarnya gambar yang diambil. tapi hanya ini yang dapat dikongsikan kepada pembaca. kepada yang ada dalam facebook aku, boleh tengok selebihnya kat sana. selebihnya lagi kalau korang nak tengok, boleh datang rumah aku ye. hahah!

kat pantai teluk air tawar ni kitorang beli err err? nak tau beli apa? baca entry seterusnya esok ;D


13 comments:

Ezy Chiaki said...

cantek tmpt ni~
cantek2

nanakimie said...

sangat la best p pantai kan:) aman damai je ase,heee.....

eita said...

cantik sangat2....
kalau dapat gi ni lagi cantik..
hehehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui suka tmpt mcm ni..

Mila Ahmad said...

cantiknya tempat ni !!!!

laskar pelangi said...

lama dah tak pergi pantai...sob3x~

Hasrina said...

sorry ni kat mana? hehe cantik

are_lin@yu said...

laam ayu tak pi pantai rindu nya..fatin snap gambar ke?cantik ;-)

nanieybarnieylurviey said...

slm kenal... :) dari blog ayu :)

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah cni dr blog ayu..

jum la singgah blog ara :))

Cinta Misteri said...

Haa msti beli ketam tk pown belangkas...hurmm sedap.

Gen2Merah said...

wah cantiknya.. mmg indah memukau...

~~oOpEt~~ said...

pet xpernah sampai situ.. cantik la :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER