Tuesday, May 8, 2012

KEDUA-DUANYA AKU SUKA!


Assalamualaikum ;)

ok sambung cerita pasal semalam. hik hik..

lepas shopping kasut, kitorang pergi pulak beli big apple. best kan mesra mall ada big apple?entah kali ke berapa aku makan big apple kat sini. hahah suka sangat2. aum2~

kat kulim dulu ada big apple, kat tesco. dengar cerita dah ditutup. lega sebab aku takkan menetap di kulim buat masa sekarang. terima kasih mesra mall sebab ada big apple. jangan tutup pulak eh. hehehehe ramai sangat orang beratur. sentiasa penuh. aduh aduh aduh.



dulu 6 bijik RM12. sekarang dah naik harga jadi RM13.50. aku pun tak perasan, hak hak.  apa2 pun kesedapan dan kenikmatan tidak dapat dibendung dan kurang sedikit pun. puas hati wehhh. aku sangat gilakan big apple. aku makan 3 bijik pun dah muak tapi tak apa, asalkan makan. abah pun tau aku suka makan big apple. hari tu dia pergi kuala terengganu, dia bawak balik 3 bijik untuk aku ;)

selain tu aku terjah ke kedai buku popular pulak. kebetulan ada, kat chukai ni tak de pulak. sob2. dah berapa lama aku tak de novel baru. huu last aku beli cinta kontrak. tahun lepas. tu pun dah puas baca. hahaha

sebenarnya aku tengah mencari novel ' sebenarnya saya isteri dia'. aku pernah terbaca review kat blog sapa entah, memang best novel tu. semangat membuak-buak nak dapatkan novel tu la. aku pusing rak novel mau 3,4 kali. belek satu-satu. tapi tak de pun.

last-last aku ambil novel aku bukan mistress ni je ;)


RM22 je. nanti aku buat review eh ;D

lepas tu aku tanya cashier tu masa nak bayar, dia cakap novel sebenarnya saya isteri dia dah habis. aku terus nangis guling2 kat depan kaunter tu. kahkahkah mana ada. lepas tu sempat dia cakap novel tu memang best. dia pun ada. huuu. lagi la aku jeles!

tak apa, nanti aku akan dapatkan jugak novel sebenarnya saya isteri dia. pasti! pasti dapat! hahahahah.. nak jugak! ;D

aku memang suka baca novel. banyak dah novel aku beli. nanti ada duit nak beli rak buku untuk novel-novel kesayangan aku je. weeee XD




12 comments:

Nur Farah Hani said...

haha.. suke jugak!! tapi fara paling suke alien.. makan alien kene jaga2 la.. ehehehe... btw aku bukan mistress da baca.. saya isteri die tak eprnah dengar lagi.. menarikkah?/ nak cari.. haha..

adan said...

semoga dapat la novel yg dicari tu.. usaha lagi ya..

johari said...

KALO DUA-DUA SUKA AMBIL JELA..BACA BUKU SAMBIL MKN DONUT.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,jeles tgk donut!

are_lin@yu said...

wah beznya fatin makan donat..nak sikit..hehe

Mila Ahmad said...

mila pun suka beli novel.

kay_are said...

big apple memang sedap!! tak dapat dinafikan.. lame dah tak makan.. em.. 22 novel tu tak pernah bace lagi rase nye..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

prefer dunkin donut sbb big apple terlalu manis n creamy, xbole buat bekal..huhu

sahromnasrudin said...

sy suka donat mcm tue tp jarang2 mkn coz agak manis kan

~~oOpEt~~ said...

big apple :P aah dh naek.. pet mkn hri sabtu ritu.. sedap! :)

eita said...

akak paling tak suka big apple ni..manis sangat....

warga mas macam akak tak leh makan manis..
huhuhuhu

nanakimie said...

nana xske big apple n sewaktu dgnnya..hee...kalo novel tu suke:)tula,akak nana pun plan da,nak beli rak khas utk novel je:)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER