Wednesday, November 16, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : WHAT IF IT'S UNDER MY BED

salam.

benda ni memang terjadi kat aku!!


last aku tengok filem toilet 105 kat youtube. filem indonesia. cool je la tengok time tengahari walau pun ada menjerit jugak. kahkah lepas habis je, tengok youtube cerita lawak2, konon2 nak bagi hilang rasa seram, tapi bila naik je atas katil, teringat balik.. huwaaa~

kalau drama kat tv pulak, drama terowong. aku sampai terbayang2 hantu tu ada depan mata. ahaks..

penakut tapi usaha nak tengok XD

korang macam ni ke? kehkeh

6 comments:

gurlzz didie said...

sama!!..

haha tetibe tringat lak ade org takutkan aku mlm2..

wat2 cool je, tup2 xleh tdo pastu..haha

Gen2Merah said...

wakakaa.. kalau lemah semangat jangan layan crita2 macam tu... lebih2 lagi kalau tinggal sorang2.. pasti terbayang2 kan.... heeee

Mila Ahmad said...

actually mila takut-takut berani nk tengok cite hantu, ada tu nak tgk cite hantu tapi tutup mata, just tengok dari celah² jari takut hantu tu tekeluar dari skrin haha ... kelakar kan?

EmpayarUtama said...

Saya x tengok. Tak beranilah. Hehe salam kenal :)

oya said...

filem name tu ke toilet ek

rozeeta rashid said...

haha. time nak tido mesti terbayang bukan2 punya kalau tengok cerita scary.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER