Thursday, November 10, 2011

MENU : I'M PRETTY, U'RE HANDSOME DAN NEVER GIVE UP HANYA RM5.50!

salam..

sejak akhir2 ni aku busy sangat. nak blogwalking pun konfirm kena laju2. nak update blog lagi, menghadap facebook lagi. makan lagi, tengok tv lagi. aih. busy gila. mengalahkan PM. hahaha. kekadang update blog secara pukal atau borong. mau 4,5 kali update dalam satu2 masa. agagaga.

aku selalu kalau pegi kedai makan, mesti akan order air teh o ais limau. itu saja kegemaran aku. aku tak berapa suka minuman yang bersusu. sekali sekala minum ok la. keh3. sebab tu la teh o ais limau menjadi idaman. hee..

tapi kan, bila nama minuman diorang tukar jadi pelik2 sampai ke tahap kita tak dapat nak bayangkan apa sebenarnya rupa minuman tu, apa perlu buat? hahaha..


pehh minuman never give up dan i'm pretty, u're handsome hanyalah RM5.50. apa la agaknya tu kan.. haha


aku tak tau le gambar ni dari sapa, sebab aku jumpa kat google aje. restoran mana tak dapat dikesan la pulak, dalam malaysia ke atau luar negara ke, tak tau la. tapi serius macam lawak pun ada. atau pun ini memang strategi diorang dalam pemasaran? ahaks..

kreatif dan buat si pelanggan tertanya2 pada si pelayan, apakah jenis minuman tersebut.. hee

i'm pretty, u're handsome elok la dipesan oleh pasangan lelaki dan perempuan :))

6 comments:

#ciksuzlin said...

bagu gak idea ni. hoho~~

Kak Imun said...

Salam, fatin. Klu kak jumpa menu mcm ni, kak oder apple la, selamat sikit, hihi....

tricksrex said...

aha
never give up tu macam sesuai untuk orang yang baru putus cinta tu haha

mgkin kat malaysia ni sbb carrot susu kan
sebab kalo indonesia laen rasanya, bukan carrot susu

Tukang Karut said...

hoho... never drink it...

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

jgn tertpi dgn keunikan makanan..hr tu dila mkn kt stu kedai ni..kedai russian food..nama nsi bukan main lg..sekali rasa dia?tuihhh!xsedap!hehe..

wan nurul hezrina said...

mcm niepun ada ker??haha bila plak nak g beli ek=)agaknya mcm mana rupanya harga blehlah tahan=)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER