Sunday, November 27, 2011

BIODATA GREYSON CHANCE!

salam..

greyson chance. aku baru kenal nama greyson chance lepas aku tengok ada penyebaran pasal gambar peminat dengan greyson chance di airport kot dalam keadaan berpelukan. si gadis punya la excitednya dapat jumpa greyson sampaikan dia sempat peluk lagi dan gambar itu telah diupload di blognya. korang nak tau, cari la sendiri okeh. ngee~

ooh lepas dari situ, baru aku tau jugak greyson ada buat persembahan dengan najwa latif. dan aku tengok video tu kat youtube. ohh sedap jugak suara dia. kehkeh..
dan baru aku tau, sekarang ni justin bieber ada saingan. maklumlah, greyson chance sangatlah kacak, suaranya lebih sedap dari justin. opss! kenyataan. kahkah.



ok. ini justin bieber. lupakan.


aku google sana sini, ni sedikit sebanyak info pasal greyson chance untuk tatapan pembaca blog ni..


BIODATA GREYSON CHANCE

BIRTH NAME : GREYSON MICHAEL CHANCE

BIRTH DATE : 16 AUGUST 1997

BIRTH PLACE : WICHITA FALLS, TEXAS, USA

FAMOUS AS : SINGER


CLAIM TO FAME : COVER FOR THE SONG ' PAPARAZZI' (2010)


NATIONALITY : AMERICAN

EDUCATION : GRADUATED FROM CHEYENNE MIDDLE SCHOOL IN EDMOND, OKLAHOMA.

FATHER : SCOTT CHANCE


MOTHER : LISA CHANCE


BROTHER : TANNER (older)

SISTER : ALEXA ( older)

GENRES : POP ROCK

INSTRUMENTS : PIANO, VOCALS

WEBSITE : greyson-official.com


Studio albums



YearAlbumPeak positionSales
US
[47]
2011Hold On 'til the Night29
  • US: 16,000


Singles

YearSinglePeakAlbum
US
Heat
2010"Waiting Outside the Lines"12Hold On 'til the Night
2011"Unfriend You"
"—" denotes releases that did not chart


Music videos

YearSongDirector
2010"Waiting Outside the Lines"Sanaa Hamri
2011"Unfriend You"Marc Klasfeld[48]



Awards and recognition

YearCategoryAwardResult
2010Choice Web StarTeen Choice AwardsNominated
Icon of TomorrowJ-14 Teen Icon AwardsNominated
Teen Pick: YouTube ArtistHollywood Teen TV AwardsWon
2011Favorite Viral Video StarPeople's Choice AwardsNominated




oleh sebab aku rasa greyson chance lebih kacak dan suaranya lebih sedap dan persembahannya lebih meletop dari justin bieber kesayangan ramai, aku nak tempek gambar dia banyak2~






mampukah greyson chance dapat melenyapkan populariti justin bieber?? mampukahhhhhhhhhhhhhh???!! hahaha..

5 comments:

Woofer Storm said...

comel juga budak ni..

*tgk dan lihat je nanti..heheee

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

Birthday die same ngn ak!! wawawawawa *tbe2 terlebih excited*

ak knal die dr video die wt persembahan sk0lah nyanyi lgu paparazi smbil maen pian0..n bg ak,die glam0r n jdik penyanyi sbb,bkn rupa semata..

IzwanNie Ey-nia said...

seriously sy xkenal dia ni. tup2 kwn2 heboh tntg dia. sy je xknl. huhu. agk ketinggalan...T___T

O Randa Blěg said...

comel mcm pompuan je rupa..

Farah Idrina said...

Salam , memang betul . Greyson much better dari Justin Bieber :) He's awesome lah :D Btw, Thanks for Sharing ! sy ada tinggal jejak di Tagboard . hope visit me back :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER