Wednesday, November 9, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : SKODENG DI TOILET WANITA. MEREKA SEMAKIN BERANI.


sumber : KLIK SINI

Berhati-hati ketika menggunakan tandas awam. Sila periksa di bahagian bawah mangkuk jamban dan di kawasan sekeliling. Ini bukti apa yang terjadi pada masa kini. Saya terpaksa muat naik gambar ini agar anda tahu kedudukan kamera tersebut.

P/S : Berita ini baru saja saya terima dari seorang rakan baik saya. Dia terkejut apa yang dia lihat di bawah mangkuk jamban tersebut. Selalunya manusia akan rasa geli jika terdapat kotak kecik, kotak rokok, kotak tisu, pembalut tisu, tuala wanita dan sebagainya. Mesti anda tidak terfikir langsung untuk membersihkan kawasan itu. Bagi anda adalah ia seperti sampah bukan. Tetapi awas!!! ia benar-benar terjadi. Sila ambil langkah berjaga-jaga ketika berada dalam tandas.



mana2 pun dah tak selamat dah sekarang. dulu dalam bilik persalinan. sekarang dalam toilet pulak. agaknya kamera tu diorang letak kat tempat buang sampah tepi toilet tu kot. tengok keadaan kamera tu. aih.

apa motif? hurm..

12 comments:

pernah beri said...

orang jenis ni kau beri aje minum air kencing,memang itu impian diaorang ni.

Budak Mall said...

Susah betul macam ni. Time nak terberak time tu nak check takut ada kamera. Aiyaiyai. -.-"

Gen2Merah said...

hati2 la kan... skrg org gunakan bermacam2 cara utk ambil kesempatan. dalam tandas, dalam pasaraya.. huhu

sizuka[Izzati] said...

desperate sangat ke hape dorg nih T_T

oya said...

serius??kat mana ni..scary plak nk gi toilet mall kan

Tukang Karut said...

erkkk... mana nak dapat camera tu? hohoho...

Azie Azman said...

eee..keji gile orang yang buat ni..huhu

tricksrex said...

erkkk
ni yang kena tahan je nak buat apa2 kat mall ni

tak sanggup rasanya nak masuk kalo gini jadinya

hmmm berhati-hati la wahai kaum hawa!

liyana said...

pernah beri,
cadangan kau adalah yang terbaik.memang ramai lelaki jenis tu.aku pun pernah beri.

wan nurul hezrina said...

nie kalau nak terberak sangat tak sempatnie nak periksa mana letak kamera.huhu

pernah terima said...

liyana,
berilah kat aku sikit

liyana said...

Pernah terima,

datanglah kat UPM,gerenti dapat!heeee!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER