Tuesday, July 12, 2011

APABILA KABEL USB KAMERA TERTINGGAL

salam..

blog ku sudah bersawang. blogwalking pun sudah dua tiga hari tak buat. adesss. kenapa bila balik kulim ni jadi busy benor nampaknya. hik hik.

alhamdulillah semalam (11/7/2011) aku sampai kat kulim pukul 6.30 malam. kitorang bertolak 6.30 pagi. sampai KL, lepas tu shopping baju raya kat harisons!! 4 jam habis masa kat KL. lepas tu baru bertolak balik ke kulim.

balik rumah, pengsan! hakhak eh belum. rumah aku yang dah 8 bulan ditinggalkan, mak aii. kalau korang tengok, mesti terkejut. tak serupa sebuah rumah dah. nak tau, tikus sewa rumah aku 8 bulan tau tak. tahi dia bertimbun2 merata-rata, bayangkanlah. arghhh. pengsan kemas semuanya tau. ni pun tak habis lagi.

macam2 kena tukar, kena ganti. tingkap pecah, pintu rosak. malam2 seram je tengok luar sebab tingkap atas tak da. huahua.. tak abis lagi semua tu. tengah usaha settlekan sementara abah ada kat sini ;D

nak cerita panjang2 pun tak best, gambar tak de. nak tau kenapa?

kabel usb kamera tertinggal!! arghhh. nak je aku suruh abah aku patah balik pegi amik. hakhak. macam mana la boleh lupa. adoii. benda penting boleh tertinggal, yang tak penting semua aku ingat *__*

so gambar2 tak dapat diperlihatkan kerana aku masih teragak2 nak guna transfer guna memory card. nanti2 la. ek. hehe..

nah amik la satu gambar, buat seri sikit entry aku ni ;D



baca laju-laju.


minggu ni dan minggu2 seterusnya aku memang busy. nak kekalkan satu hari satu entry tak tau mampu ke tak. huahua, tapi aku tetap akan update blog jugak la dua hari sekali ke, internet pun laju. pandai2 la curi masa. ketagih woo dengan blog ni XD

tak sabar tunggu 14julai.

masa yang ada ni, jom blogwalking!!!




mungkin anda berminat? atau kawan anda berminat?

















17 comments:

Cik Ezy said...

mmg parah kalo usb tertinggal..
ekeke..

ngape lame sgt sampai 8bulan tglkan rumah?
huhu

vampire's lovex said...

baru 8 bulan tggal kan,belom setahun ...tp cik ti dah mnyewa plak..hihi.

sabar je la...

NOOR FATIN said...

cik ezy : saya mmg asal kulim. pindah randah. menetap kat tganu skrg ni. masa blaja kat kulim dlu, mak abah rajin balik jenguk saya, so rumah tak la bersepah sgt. lagipn saya dok asrama. ni dh abis blaja bulan 11 haritu, duduk je la kat tganu sampai la smlm dapat balik kulim. heheeh. 8 bulan dah xbalik kulim. ni baru dapat balik. saya dok sini terus nanti ;D

vampire's lovec, kalau setahun? kakak, abang, nenek, tokwan, semua pasti ada, hakhak

siti kektus said...

alah, tikus2 tu saje nak kasi meriah rumah tu je fatin. :)

ini aku? said...

aku pon lama tak update hehehe. tapi kan kalo charger letop tinggal lagi sedeh kan? hehehe.

tiefazatie said...

sabo je la..nt beli baru eh..hihi

Bui Junaidi said...

ntah2 'ada' yg tumpang sewa kot..hehehe..bui pun dh ketagih blog..*_*

Farah Shamsudin said...

kalau usb tertinggal memang apa pun tak boleh laa...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

meh pnjm usb kt..

sahromnasrudin said...

kalau usb enset saya tertinggal lg parah..semua data ada dlm tue huhuhuhhhh

cik sue ;) said...

bz pn sempat ajer fatin hapdet kn. kagum sgt..hehe

bunga said...

mmg laam tu..sampai 8 bulan..

Kak Imun said...

Salam, fatin.

Wah, 8 hari saja pun rumah memang dah bersawang, inikan pula 8 bulan, hehehe... Selamat mengemas...:D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe . sorry sygs ! Tia skip baca huruf dekat gambo tu . hahaa . but yang len baca full taw :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

uihhhh aku selalu tertinggal gak cable tu kat kampung..... aku pinjam pulak kat adik aku punya cable .....

kadang kalau tak ada gambar tak ade seri pulak blog kita kan..... Surammm ajerrr tak ada gambooo

Gen2Merah said...

alaaa, Fatin dah mula bz laa.. patut pun jarang BW dah ke blog saya.. ekekeke.. jaga diri ya Fatin.. take care

eva_evo said...

weh..hg balik kulim x gtau aku pon..stay kt cni ke..??huh jom lepak!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER