Monday, July 18, 2011

LAYOUT DAN HEADER BARU. SIMPLE SIMPLE SUDAH

salam.

hobi aku dari mula2 sekali buat blog adalah suka tukar header dan layout bila datang mood jemu nak tengok layout dan header lama. kui3. dan bary2 ni aku plan nak tukar yang baru sebab aku rasa jemu dah masuk blog aku sebab asyik yang lama je. ekekeke. kena lakukan perubahan ni!!

last aku tukar header dan layout, 17/3/2011

harini 18/7/2011. 4 bulan rupanya tak tukar yang baru =,=

nak tengok koleksi header aku sebelum2 ni, KLIK SINI

sejak2 masuk umur 22 ni, aku ada satu perasaan yang aku tak nak ada blog yang serabut2. hakhak termasuklah warna blog, dan warna header. aku nak letak warna lembut2 je dan warna yang tidak garang. hehe

beberapa hari mencari yang sesuai, akhirnya jierah bagi aku satu idea untuk buat warna pastel. aku pun bukan main search. hahahha. dan akhirnya warna ni yang betol2 menarik hati aku!

layout aku sekarang. asalnya kecik ni je. ekekeke.


dan header pulak. asalnya nak letak gambar kami tapi rasa macam tak nak la, letak je la gambar cupcake ni. sedap pun sedap. huahua

header paling simple aku penah buat. edit sikit warna dan tambah tulisan. haha.. pastu rasa macam nak tambah macam2 tapi tak nak la, tak nak nampak serabut :P


pendapat korang macam mana? okay tak? ;D


wahh nyamannya masuk rumah baru niiiiiiiiiiiii. ahaks



mungkin anda berminat??



13 comments:

merahitujambu said...

cantik..simple but nice

Cik Ezy said...

nt bukan pose tukar header ye..
terliur xpsl2..
kehkehkeh

Kakzakie said...

Renovate rumah ye Fatin. Cantiklah... kakak kalau dapat cup cake tu lagi suka. Macam nak ngappp aje rasa...

shela abd rohman said...

wahhh ! semanis chinta ekk ? hehe ! dah nak mcm semanis kurma lak !eheheh ! comey jek.. semoga fatin& faiq berkekalan sampai syurga yea :)

Bui Junaidi said...

adoiii..kenapa letak header gmbr cupcake..tiap kali masuk blog,tiap kali tu jugak telan air liur..hahaha..blog yg simpel mcm ni sejuk jer mata tengok...*_*

saya_arief said...

smart.
:D

Farah Shamsudin said...

cantik je dearr..

saperakue said...

nice!!
dan blog aku tak sempat nak ubah cantik2 mcm ko atin~~

Tukang Karut said...

ok la ni... simple...

velasrizal said...

sumpah comel bangat

sahromnasrudin said...

seriyes..mmg cute sgt..syabas ya

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip hilangkan bauan durian dalam kereta

uihhhhhh mmg kali ni banyak kelainan.... mmg cun habis tersirat makna tuuuu

h A n Y S said...

kalau sapa yg tak kenal blog fatin kan, mesti dia ingat blog ni jual cupcakes..hehe..overall,comel blog! sbb warnanya lembuuuut.. =D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER