Friday, July 8, 2011

APABILA DAPAT RESULT CEMERLANG

salam..

semalam aku check result. aku rasa untuk tahun 2011 aje kot. ke campur2 entah. aku pun tak tau. haa ingat orang yang dah abis belajar tak de exam lagi ke? hak2 ada tau..

aku berbesar hati nak kongsi result dengan korang. maklumlah cemerlang. kalau teruk, takkannya aku nak buat entry. huahua..


report card fatin vavavoom

semua A!!! ;D gembira gembira. cepat ucap tahniah! wahaha


ni result untuk facebook aku la. aku kalau bab internet semua nya A++. abah aku pun pernah kata dulu2. hahaha. tak payah study, pun confirm A dalam tangan. kalau dapat B, bukan nama fatin vavavoom la kan. tukar nama terus. kekekeek..

kalau result exam, kurang sikit la dari yang ni ;D

 pun ada B. aku semua A. tak de B langsung. hik hik


korang try la. hehehe yang ada facebook tu jangan lupa try tau..


lepas tu tekan aje go to app okay? hehe

pastu kongsi dengan aku result korang tau ;D


14 comments:

Shawn Razaleigh said...

mmg kaki fb

Cik Ezy said...

keh3..
saye dpt C je awk..
cian betol..

~~Ticer Wann~~ said...

hebat report card tu... hoho Tahniah ;)

belog amiyo said...

tahniah! hahaha

teyn teyn said...

boleh dpt anugerah dekan la. hehehe

syira said...

congrats fatin.
nak minta apa kat mak dgn ayah? hehe

.m y z. said...

wah tahniah! haha ziema dah try benda ni semalam. keseluruhan B kot. belum addicted lagi. hee~

Nasriq said...

aku berfb untuk bela ikan jea...

Raden said...

da try da. byk c. siap ade D. sebab kawan fb cket. hehe

asfira aminuddin said...

haha. u ni mesti kaki on9 kan dear?

Rafidah Farhana said...

Melampau dapat A semuaaa !
Hhahha, dengki ! Grrrr.. Saya dapat C tahu!

Gen2Merah said...

hhahaha.. ingatkan exam betol tadi.. apapun tahniah ek... ekekeke

NurjiaNaiem said...

waaa..
thniah2...
skenye die.. hehe.. ;)

Kakzakie said...

Kakak nak buka fb seminggu sekali pun payah Fatin....

ARTIKEL RAKAN BLOGGER