Wednesday, July 27, 2011

SIAPA DAHLIA ANTARA KHAIRUL FAHMI DAN ELIA??

salam.

aku tak tau ni gosip ke atau kisah benar. sejak2 aku baca kisah ni kat satu laman web, memang aku terkejut sangat2. oh apekk, kalau benar kisah ini, aduhh. tak tau nak cakap apa dah.

yang paling aku kesian kat elia, tunang dia.

sapa tak kenal khairul fahmi? sapa tak kenal elia? tanya la sapa pun mustahil tak de yang kenal. nama khairul fahmi disebut2 suatu ketika dulu. meletop gila khairul fahmi sampaikan ada artis2 yang tweet pasal dia, nama dia penah jadi trending kat twitter. semua orang bercerita tentangnya..

okay la. dipendekkan cerita. meh aku copy paste artikel yang aku baca di satu laman web ni. tentang kesahihannya aku tak pasti. yang aku rasa, elia berada dalam keadaan tertekan sekarang ni..

*******************************************************************************

MEMANG SAH HUBUNGAN FAHMI & ELIA BERANTAKAN

papa kecoh | 10 jam lalu | 210 lihat

Semalam gempar satu Malaysia mengenai entry yang mengatakan hubungan penjaga gol Harimau Malaya, Khairul Fahmi dan Elia Jejariruncing dilanda masalah. Dan ternyata itu semua bukan lah gosip semata-mata kerana kalau dilihat di akaun Facebook milik Elia memang hubungan pasangan ini sedang bermasalah. Ada sumber mengatakan yang si Fahmi ni siap belanja 3 pasang kasut kepada seorang perempuan yang dikatakan berjalan berpegangan tangan dengannya itu. Hmm pada mulanya memang sesetengah pihak menganggap mungkin itu adalah adiknya tapi kalau sampai dah mesra-mesra pegang tangan takkan lah adik kot. Korang fikirlah sendiri ok!

Sumber : cari.com.my

Ni la perempuan yang dikatakan berjalan bersama Fahmi



Facebook Elia



SIAPA DAHLIA TECK DI MATA KHAIRUL FAHMI????

papa kecoh | 6 jam lalu | 191 lihat

Kisah hubungan Khairil Fahmi dan Elia dah jadi semakin rancak dan panas sekarang. Dah macam pisang goreng. Sedap dimakan bila panas-panas. Terbaru Fahmi dikatakan pernah keluar bersama seorang lagi perempuan yang bernama Dahlia Teck. Menurut kakak kepada Elia iaitu Erin, dia memang tahu mengenai hal ini dan pernah bertanyakan kepada Fahmi, namun Fahmi hanya menjawab dia dan Dahlia sekadar kawan biasa. Kawan biasa tak kan lah begitu mesra kan? Selain itu ada sumber lain mengatakan yang memang hubungan Fahmi dan Elia bermasalah disebabkan si Dahlia ni. Siap ugut-mngugut lagi tu. Ishhhh parahhhh. Apa kesudahan kisah mereka berdua ni??? Diharapkan dapat selesai secara baik.

Sumber : cari.com.my

Ni gambar Dahlia Teck yang diperoleh dari akaun Twitternya





GAMBAR DAHLIA – MEMANG CUN & AYU

papa kecoh | 5 jam lalu | 91 lihat

Haaa ni baru dapat gambar Dahlia Teck dari jarak dekat, yang dikatakan mempunyai hubungan dengan Fahmi. Memang cun dan ayu orangnya. Patutlah si Fahmi tertawan.



segala artikel dan gambar aku perolehi dari http://aper.my/group/groups/22/articles/6020
nak baca yang print screen tu dengan lebih besar, cari je kat website tu k!

aku harap semua ni tidak benar dan hubungan fahmi dan elia kembali pulih. bukan apa, mereka dah bertunang., selangkah je lagi nak ke alam perkahwinan. tak lama dah semua tu. alih2 jadi macam ni..wuu..

si elia memang wanita yang tabah. dia boleh terima bf nya sendiri jadi bualan orang ramai. dia tetap setia. kalau aku, pehh aku boleh dikatakan kuat cemburu woo. mana boleh kongsi pakwe dengan masyarakat. sungguh aku tak mampu kalau pakwe aku jadi terkenal dan bualan orang ramai macam si khairul fahmi ni. dia lalui je semua tu. banyak dugaan pahit dan manis.

bila jadi macam ni, kalau sampai elia kata melibatkan MAK, bagi aku mak adalah segala2nya. mak yang besarkan kita, sampai besar. takkan kita nak berdiam diri kalau ada apa2 masalah melibatkan mak kita kan?

kalau aku diberi pilihan, mak atau kekasih. aku pilih mak. dulu2 penah gak aku diberi pilihan macam tu oleh ex2 dlu, aku pilih mak.

semoga hubungan mereka dapat dipertahankan...amin..

beautifulnara pun ada update pasal ni. KLIK SINI

mungkin anda berminat??















24 comments:

zOeY zAu YaH said...

mcm2 lah..lelaki mmg tertarik dgn ppuan yg cantik je erk? hehe

Anyss Han said...

hurmm..

hubungan yg terlalu expose sgt kepada public mmg sng dilanda badai..

byk2 bersabar lah,., ada jodoh tak kemana.. insyaallah..:)

h A n Y S said...

adakah sebab elia skang dah tak hot? yelah..dah tak free hair macam dahlia.. =.=
kesian elia.. T__T

cik sue ;) said...

uhx..! kecewa..! kecewa..!!

haniey said...

insyallah hubungan dorng kekal..yela lagi selangkah nk ke alam perkahwinan..

MSS said...

darah tengah maniss~~

sahromnasrudin said...

cantik ke tue???

Nur Farah Hani said...

kesian la kat elia kalo betul2 cengini.. haila.. elalki emmang tak patut...

ziana said...

ummm ntahlah org lelaki..harapnyer dapatla dia cari isteri yg blh memebawa ke syurga bkn yg sebaliknye

merahitujambu said...

dunia popularitu ni biasa laa...selagi boleh cari..cari laa yg sesuai

ڤيرداوس ادريس said...

klu dh bkn jodoh diorg pe nk wat,terima jela.ombak pun boleh brubah nie plak org yg mcm2 ragam.

BeloG MTT said...

Cepatnya manusia berubah..Sian jejariruncing.. :(

Dugaan bertunang tu,hopely Elia banyak bersabar.. =..='

salwaismail said...

tula kan, semakin dekat nak kawin, semakin byk ujian.

wahida said...

baca kisah dorang ni kat blog abg nara...mmg sedih kalau dorang betul2 berantakan..

suka sgt ngan kapel ni, org luar jgn kacau kebahgiaan mereka...

Erra Kyra said...

(T______T)!!!!





















kesian nyer....hmm

btw,first time jalan sini....n folo^^

Balqis Riza said...

nyampah

bunga said...

semoga apa yang akan berlaku kelak adalah baik2 belaka tuk semua..tuk fahmi...elia tau pompuan tu..hehe

teyn teyn said...

panassss!

gosip atau betol2 ni ???

sobri yaacob said...

oo00..
bru tung dah bmasah..
adat btunag :0

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

eemmmm kalau tak ade ribut masakan pokok tombang.... eeemmm tingkat prestasi hindarkan kontraversi

Chempaka Sari said...

Hehhe saya tau buat je dan tau url nya... tapi untuk html tak tau pulak. Belajar tak habis huhu. Segannya awak tepek kat side bar. thanks.. kalau tak nak guna pun xpe tau, saya saje buat hadiah kat rakan blogger,

cik pip said...

setakat cantik tapi seksi xada gunanya..laki mmg nak pompuan seksi tapi nak buat bini cari pompun yg sopan..xphm..jom join: Jom Join Segmen Sulung Aku

Renzo said...

pompuan koya ,cakap je dlm fb ,kalau main tuduh je best ar camtu, kalau mak dia maki fahmi ,takan fahmi diam

Renzo said...

Koya , pompuan mmg ske besar2 kan cite dalam fb pastu pakat baca, bodoh betul ,kalau mak dia maki fahmi takan dok diam je...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER