Saturday, July 9, 2011

MAKAN HATI

salam.

maaf sangat2 sebab tak dapat singgah blog korang semalam dan harini. sungguh aku rasa makan hati sangat2 sekarang.

sejak semalam tetiba internet aku tak boleh pakai. 3G langsung tak de. no network. aku cuba guna line GPRS, punyalah slow gila-gila ah. adess..

sampai la ke saat ni tetap tak boleh pakai.

aku call maxis centre, dia kata broadband aku dah kena limit kot. sebab line 3G kat kemaman memang tak de masalah langsung.

yang aku pelik, sejak aku bayar untuk bulan ni, aku tak pernah langsung tengok youtube. bulan2 lepas aku kerap sungguh tengok movie kat youtube. masa tu internet laju gila. sehari 3 movie pun lepas nak tengok.

tetiba dia kata kemungkinan dah kena limit. pelikkk.

aku start guna broadband tahun 2008 sampai la sekarang. terutama kat kulim, aku hari2 usha youtube tengok movie. langsung tak pernah slow atau kena limit.

dulu ada sekali masa dok kat kemaman ni, penah 3G tak de. tapi tu sebab pencawang 3G diorang ada masalah..

so sekarang ni internet slow gila gila. nak bukak blog punyalah payah. facebook jugak. apa2 jugak. hehe.

lagi beberapa hari aku akan balik ke kulim. tinggal kat sana. harap line kat sana okay sebab dulu sepanjang dok kat sana internet sentiasa okay!

sekarang aku tengah makan hati sangat2 dan dalam proses kemas barang untuk balik ke kulim sambil2 tengok movie. kadang2 aku lepak jugak kat facebook. untuk blogwalking semua blog macam dulu2 memang susah. tapi aku cuba jugak. walau tak banyak macam dulu. :(

maaf dan tolong gantikan hati aku dengan yang lain T__T

kalau handphone tak de aku boleh bertahan lagi, kalau broadband :(

10 comments:

JIJI YU said...

BB aku lepas bayar terus je mentenuk

JIJI YU said...

BB aku lepas bayar terus je mentenuk

Monster Siti said...

aku kalau tade internet sehari, dah arwah dah T__T

Tauke Budu said...

fatin kan boleh check penggunaan kita kat mylaunchpad
azmi biasa selalu countecheck penggunaan kat situ...

roziahojijie said...

sabar aje lah yee .. pena dulu taw ,, kwn aku nie kne tipu ngn akak mxis tu ,, pasal broadband gak .. siot je .. kwn ak byr untuk 2 bulan , tp die key-in 1 bln je . duit yg lg 1 bulan tu die telan . kwn aku pun x pasan time tu ,, bile da byr , die tak tgk resit . sebulan pas tu b'band dye kne potg . bile ktorg g kt mxis tmpt akak tu ,, die ckp kwn aku tu x byr .. ciss ! salah kaw sbb salah key-in , kaw salah kan kitorg blikk ... aku ase nk shoot je muke akk tu time tu bile dye ckp cmtu .. wat muke tak bersalah lak tu .. sabar je la .. dan kwn aku nie taleh watpe ,, terpakse byr la utk menggunakan b'band .....

.m y z. said...

nasib baik ziema guna streamyx so macam takde masalah sangat. anytime laju je. heee~ sabar je lah sis. nanti dak ok, BW sampai lebam ok? :D

Farah Shamsudin said...

tapikan dear, skang ni maxis beruk ni mmg slalu ade prob.. takpelahh.. harapnye lepas ni okla kan..

RepublicAku said...

aku dah reject maxis ..lembab la ni pakai celcom...baru aku puashati...

~miZz_nizZ~ said...

tu la..xde tenet xleh idup gak kite smua skrang ni!bsan abes.haha

bunga said...

hhaaa..betul2..sama la..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER