Wednesday, July 6, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : KELAKAR TAK?

salam..

aku selalu langgar syarat wordless wednesday, saja gatal nak tulis tajuk tu. kekekek. tapi aku tak masuk pun lucky draw kat page wordless wednesday tu pun. saja je aku buat entry guna nama tu. walau aku letak lebih dari satu gambar. kui3

setahu aku syaratnya letak gambar satu yang penuh bermakna dan buat blogger lain tertanya apa yang tersirat di gambar tersebut. hehehe..hari rabu hari yang banyak kena fikir sebab ramai sangat letak gambar yang kadang2 aku pun tak paham. hik3..

entry kali ni berkaitan profile picture aku yang aku letak dari hari sabtu lepas. langsung tak tukar gambar lain..

kiut tak? hehe..

banyak respon aku dapat sejak2 letak profile picture ni. wow!!


semuanya bermula apabila nuar terlebih sudah ni ada ajak buat profile pic yang sama. kebetulan aku tengok. waa. cantik pulak. tertarik. upload dan terus tukar.

rupanya kawan2 dia pun ramai dah buatt =.=


geng2 yang sama profile picture. yang ditag tu semua pakai profile picture yang sama.

baru la aku mencelah. aku tanya yang mana satu lelaki dan perempuan. si nuar tak dapat kenal pasti. huahua dah semua sama profile picture. hahaha..


sumber insprasi gambar tersebut adalah iklan corntoz!!


sapa2 yang tak penah tengok, tengok la. 20 saat aje. kui3..

sampai tergolek2 si jejaka tu bila si gadis tu susun keropok kat gigi dia. huahua..

sila nyatakan apa yang terlintas di fikiran anda sebaik saja melihat gambar tersebut ;D


bila nak berjaya buat entry utk wordless wednesday pun tak tau +__+



mungkin anda berminat??









28 comments:

alien said...

langgar je undang2 tu
hahaha

siti kektus said...

Haha, mmg gelak guling2 la mse iklan ni mulac keluar,

smpt pulak kn dia susun buat gigi mcm 2, hehe

deeya said...

awek dia memang rawk !! i LOIKE !!! :p

JIJI YU said...

ahaha.mmg iklan ni bingai

syira said...

isk isk kuning n besar betul gigi minah tuh.
nak syira tlg sponsor ubat gigi ke?

hehe, anyway, iklan ni mmg lucu kotttt!

AIZAMEV said...

mengerikan aku tengok.. haha

tapi bile dah banyak2 macam tu, nampak macam boria dah.. heheh

Bui Idzra Ryn said...

hahaha..lawak..ni iklan keropok yg dlm tv tu kan..^_^

bunga said...

haha..mmg gelak habis iklan ni..haaa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hehehhe.. kiut sgt!!
tgk iklan tu gelak seniri,
cam gigi kuda pun ade.. heheheheh

sahromnasrudin said...

kuningnya gigi...mcm jongkong emas la heheheee

Finaz Jaafar said...

HAHAH..IKLAN NI MULA2 MCM SWEET JEH..PEHTU BILA AWEK DIA WAT CENGGITU KITA GELAK TERBAHAK2 KUT..HUDUH GILA ! HAHAHA

Monster Siti said...

aku mmg adore gilaa iklan nih! :D

Farah Shamsudin said...

akak tengok pn tergelak2.. kekeke..

Ima Salsuzaima said...

hahaha..baru pernah tgk iklan tu..hehe

Cik Rose Cute said...

memang kelakar...hihihi

velasrizal said...

amboi sampai tkeluar gigi.. i dh buang heartbeat..cam bodo je..xbebaloi lgsg..dh dkt setengah thn dpt rm5 je.. bek letak churp2.. dh 3 bln join dh dpt rm 30

wahida said...

mmg klaka bila tgk iklan tu...

tapi hodoh tau awek tu buat mcm tu...huhu...

chichi said...

la..sama..adoii...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gigi kuning,sokong bersih

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gigi kuning,sokong bersih

tia @ Ini Kisah Tia said...

kahkahkahhh . memang lawak tuhhh . macam ciot je :)

bunbun said...

hahah kretip :P

DEZAMAN COTTAGE said...

Noor Fatin, sila hubungi admin Dezaman Cottage. Awak dah dipilih sebagai pemenang contest follower. Pihak kami dah cuba hubungi awak kat email tp takder respon. Minta hubungi admin kami. Sekian terima kasih.

☻UsaGi NaNa☻ said...

ak ske iklan itu~

asfira aminuddin said...

haha. babe, serious! i pun tgk iklasn ni mmg lawak gila. pdn muka bf die terkejut sakan :))

WAHIDA ALIAS said...

terbaek profile pic tu....hahaha

saya bukan tomato said...

hahaha mmg gelak takde sopan dah tomato ;p

NurjiaNaiem said...

hahahaha...
asal tgk iklan tu msti akn glak kuat2..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER