Tuesday, July 26, 2011

TAMAT SUDAH STATUS SEBAGAI PELAJAR UNIKL MSI

salam..

hari ni hari paling busy ya. sebab tu aku tak online sepanjang hari. kehkeh kan dah penuh jadual aku. haa.. hehe

semalam kak ika dan jawa sampai kat rumah pukul 3.30 pagi. diorang bertolak dari KL pukul 11.30 malam. cepat gila kan? hehe aku mamai2 lagi masa sambut kedatangan diorang kat rumah aku. lepas tu tidooo dengan kak ika. hehe.

pagi2 dalam pukul 10 kitorang pergi unikl msi. untuk settlekan clearance. settlekan clearance bermaksud mintak cop sana sini, librabry, bengkel, student affairs, hostel dan apa2 je la yang berkaitan dengan msi dan untuk memastikan aku dah settle segala hutang aku dengan msi. alhamdulillah, semua dah settle dengan lancar tanpa sebarang gangguan.

tapi penat la, berkejar-kejaran ke sana ke mari. wuu..

last sekali, tanda aku dah tamat sudah status sebagai pelajar msi, adalah, id kad ku dipotong sedikit. haha.

gambar masa sem1. mak aii. muka aku, keciknya, runcingnya berbanding sekarang =p okay. tu gambar julai 2007. sekarang? kui3

julai 2007- november 2010, aku menimba ilmu di unikl msi :)

dah siap clearance! *lompat2 gembira*


bila dah settle, kitorang pegi kulim landmark central untuk makan2, tengok wayang dan main game!! ;D

tengok wayang cite senario, ops pocot. boleh la tahan cite tu. hehe

bye kak ika sayang. nanti konvo kita jumpa tau ^____^

salah sorang bekas rumate yang paling2 aku sayang selain fiza =p

esok nak cari kerja. moga dapat :)

aku bukan lagi pelajar unikl msi! hehe :)


mungkin anda berminat??














13 comments:

Cik Ezy said...

ooo dh abes blaja ye..
carik keje smpai dpt tau..
gud luck!
=)

tia @ Ini Kisah Tia said...

rehat kejap lepas tu boleh cari keja :)

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaaaa... congrat.. muge cepat dapat kerja..;p

Kakzakie said...

Untuk sementara ini carilah apa-apa saja kerja Fatin janji halal. Kalau dapat jadi receptionist sekalipun ambil dulu, timba pengalaman dlm organisasi sesuatu tempat...

Bui Junaidi said...

tahniah lah..hehe
lepas ni cari kerja lagi..*_*

sahromnasrudin said...

kne byk anto resume nie....

syieda_joy said...

tahniah dah habis dah..^_^

gambar lama besa la. hihihi^_^

p/s : dushing2 kenapa fatin xkenal idola syieda tu.hahaha

merahitujambu said...

kak ika??dia tu kawan sekolah sy masa menengah dulu...kalau awk panggil dia kak..sy pon kakak la..=p

eja said...

waa bestnyer...gdluck yerp..=)

bunbun said...

hoho dah abeh blaja . lepas keje boleh kawen ngan faiq! yeyeyehh! *ehtetibe haha

fiq. said...

lamanya belajar, sejak 2007!?? huhu

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

mulalahhhh perjalanan seorang pencari kerja.... selamat dapat kerja yerrr

Chempaka Sari said...

boleh je awak cakap lah dalam banner tu nak letak gambar ape, nanti saya search pakai google. Saya buat mane yg simple je tak lah reti sgt hehe. inform kat shout box saya ye.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER