Thursday, July 14, 2011

14 JULAI 2011- 22 TAHUN

salam.

hari ni genaplah umur aku 22 tahun! yeah. memang tepat sangat. masa aku tengah menaip ni, jam menunjukkan pukul 12.03 tengahari. aku lahir waktu tu la. hakhak tengahari. sebab tu degil :P

kejap je kan? rasa macam baru 18 tahun, baru habis spm. rupanya dah umur 22 tahun. dah dewasa dah. tak lama lagi akan melangkah ke alam pekerjaan ;D

terima kasih kepada kawan2 yang wish kat handphone dan facebook. terima kasih banyak2. nanti aku buat satu entry khas untuk korang! ;D

diri aku tak stabil sebab sakit perut. aku pun tak tau kenapa. wuu..

sepatutnya kek dah 22 tingkat dah, bukan lilin XD


ada kawan hantar video ni. sweeet sangat ;D

petang ni nak keluar celebrate dengan . hehe esok birthday dia pulak. buat sekaligus je la. XD

ok la, jumpa di entry seterusnya! :)



kempen baru untuk anda..




















15 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt hari lahir kwn~

slmt hari lahir utk si dia juga yer esok..

nak kek!

nuyuEna said...

happy birthday fatin...:)

syieda_joy said...

selamat hari lahir ^_^

Monster Siti said...

kihkihkih! tade 18 tahun nyaa. dah tua nak kawin dah pongg :D lg sekali, Happy Birthday sygs. HB to Faiq jugak <3

mr.syazwan said...

same besday ngan DARWISY SILMI!

SELAMAT ULANG TAHUN

roziahojijie said...

selamat hari jadi :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

doploh dua tahun ? mean akak le niii . huhuuu . ingatkan muda dari Tia . adehh . hahaa ..

btw , semoga tabah mengharungi kehidupan mendatang :)

SuzaDin said...

hepi besday akak fatin ,,, semoga dimurahkan rezeki n dipanjangkn umo hyer hehehe

merahitujambu said...

eh..birthday awak sama dengan adik sy laa..moga panjang umur di murahkan rezeki yaa

siti kektus said...

selamat hari tua beb~~

hehehe

moga sukses sentiasa. ;)

asfira aminuddin said...

babe happy birthday dear!! ;))

Cik Ezy said...

epy besdayyyyy!!!
=)

Nur Farah Hani said...

hapie besday... ;p

Tauke Budu said...

HEPY BURFDAY FATIN.....
sama la kita lahir bulan 7..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia
Selamat ulang tahun kami ucapkan
Selamat panjang umur kita kan doakan
Selamat sejahtera sehat sentosa
Selamat panjang umur dan bahagia
Selamat ulang tahun kami ucapkan
Selamat panjang umur kita kan doakan

ARTIKEL RAKAN BLOGGER