Friday, July 22, 2011

NAZEERAH ZULKAFLI MEREALISASIKAN KEGILAAN AKU

salam..

hai hai korangg. sori. semalam tak update blog.. serius sangat penat bila pergi shopping. terus demam malam tu sehingga keesokan harinya. kahkah

lebih kurang 16 komen aku terima pada hari berkenaan, pasal wordless wednesday tu. tapii hanya 2 orang yang dapat meneka dengan tepat walaupun penuh dengan tanda tanya. oleh kerana 2 orang je dapat teka, aku nak kasi hadiah untuk kedua2nya. boleh? haha..

kenapa ramai tak dapat teka? =,=

1st, sizuka izzati.. walaupun penuh tanda tanya, keh3, aku terima jugak. sebab dia ada sebut perkataan perlis dan padang besarr. tahniah! keychain dari padang besar khas untuk anda. hehe

2nd, superhamzah. 1st time dia komen blog aku. dan dia ada jawab jugak. betol jugak. hehe tahniah! tapi hadiah untuk anda dari padang besar memang tak de, beri masa boleh, nak cari hadiah kat sini pulak. ekekek.

kepada izzati dan hamzah, bagi nama, alamat dan no fon dia facebook aku. search : fatin vavavoom (bahulu gebu). boleh kan? meh3. nak add pun tak apa. hik hik. nanti dah ada hadiah untuk hamzah, aku pos dua2 sekali okay.

terima kasih kepada yang lain jugak XD

berbalik kepada tajuk, ingat tak entry pasal aku gilakan macaroon ni? KLIK SINI untuk baca balik. bila aku baca balik, memang rakus sungguh aku nak makan macaroon ni. wakaka.. aku update 19.5.2011.

okay okay. mari sini. siapa nazeerah zulkafli?? hehe nak kenal jierah ( nama panggilan) . boleh baca entry pasal beliau yang aku penah tulis masa tahun 2009 dulu, KLIK SINI. sori warna warni tulisan =p

birthday tahun ni, dia hadiahkan aku macaroon. serius, terharu sangat. terkejut pun ada. huahua. aku betol2 tak sangka, aku ingat dia main2 je masa dia mintak alamat rumah, aku kasi alamat rumah . sebab rumah aku ni banyak tak siap lagi. hehe. dan semalam (21/7/2011), macaroon ni selamat tiba di rumah dalam keadaan selamat.

so
 bawak aku pegi makan kat kfc. beli air dan makan macaroon kat kfc.



berdebar2 nak bukak =p



kotak cantik =p



jeng jeng.

HB FATIN &


wow!




comel cantik dan sangat sedapppppppppppppp. manis pun manis jugak la. tapi tak la tersangat manissss. yeah. dan mama pun cakap sedapppp =p



 amik gambar masa aku tengah makan ;D

rasa sebak dan nak menitis air mata pulak XD

aku mengucapkan terima kasih banyak2 kepada jierah sebab hadiahkan aku macaroon. hehe 1st time aku makan ni. 1st time sejak2 aku teringin duluu.dia dah merealisasikan kegilaan aku dulu.. :(

macaroon ke macaron ek? arghh. mana2 pun sama la, janji sedapp :P

insyallah, kalau tak de apa2 halangan, minggu depan dah boleh kerja :)

entry pasal padang besar nanti aku update, gambar banyak ada kat  hehe.

terima kasih kerana sudi baca entry ni :)



mungkin anda berminat??

















11 comments:

Cik Ezy said...

bestnye..
xde pon org nk bg kat kite..
sobs

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaaaaa... sedap nyer... tak eprnah makan pun.. baiknyer jiran die.. ehehhee..

Gen2Merah said...

wahhh, saya pun tak pernah kawan2 blogger bagi saya hadiah mahupun giveaway.. satu penghargaan tu kan.. tahniah...
p/s---> saya baru tau plak macaroon tu mcm gitu rupanya.. ehehe

h A n Y S said...

sedaaaaaaaaaaaap nyaaa! tapi maniiss kan...? hanys ada keturunan kencing manis.. T___T

Tauke Budu said...

ingtkan blog sape tadi..haha dah bertukar banner...

tiefazatie said...

bestnya..pdg besar ada ke FM ek?

sizuka[Izzati] said...

fuhhhhhhhhhhhhh HAHAHAHA thanks fatin!main teka je.kekeke.best best.hadiah GA korg pun dh selamat smpai Msia.tunggu masa nk pos je.hehe.

jierah said...

terharu mak..hee
rupanya dah lama ek ko mengidam nak makan macaron ni. aku terlepas pandang entri macaron tu :(. patutla gerak hati aku kuat kata nak bg adiah macaron gak kat ko. hehe
ala aku tak pernah bagi pape pun kat ko kan sblm ni. untungla birthday ko jatuh masa rejeki aku tengah murah. saayangg paten <3

Kakzakie said...

Manis!! tukar macaroon pedas boleh tak? Atau perisa ayam ke. Hahaha...

deeya said...

te pernah pun tengok rupa macaroon depan2 aptah lagi utk merasanye . betol ke sedap ?

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

uihhhh cantikkkk nyerrr rasanya memang manis kot.... sedap nampaknyerrr

ARTIKEL RAKAN BLOGGER