Tuesday, July 5, 2011

MEMANG BERBALOI!

salam..

kalau ikutkan minggu ni masuk minggu ketiga aku bersama churp churp. aku daftar churp churp 20 jun 2011 kalau tak salah. tengok entry masa aku daftar churp churp. KLIK SINI

dulu aku kata aku tak berharap langsung kat churp churp. kalau dapat duit, dapat la. kalau tak dapat, pasrah aje la. gara2 heartbeat yang aku dapat 80 sen dulu. selama lebih 2bulan aku join.

tapi sekarang bagi aku churp churp setanding nuffnang. apa2 pun aku lagi sayangkan nuffnang sebab duit selalu bertambah walau ada BE satu aje, keh3. sekarang ni BE tak de langsung.  je ada BE. heheh.. tak apa2, sabar aja..

tadi aku check. duit aku dah kumpul sebanyak.. lihat di atas..


bagi aku wow! sangat berbaloiii. hahaha selepas dua minggu aku dapat rm10. satu kejayaan okay. hehe. suka2.

churp churp ni senang aje. kena promote campaign yang kita dapat. kat facebook, twitter, blog. dan mana2 la laman sosial yang anda ada.

yang best bila dapat assignment. setiap assignment dibayar tau. hakhak. banyak dah assignment aku dapatt. penat tau. kena fikir elok2 sebelum hantar assignment yang diberikan ;D jangan main hentam aje. semua tu dapat duit okay. hehe..

yang aku perasan kalau sabtu atau ahad, aku takkan dapat campaign. aku tak tau la samada churp churp cuti ke apa, tapi kalau hari isnin, haa. 9 campaign dia kasi. jenuh nak share. ahaks

tu belum termasuk assignment yang dia kasi! ;D

sekarang aku seronok sangat guna churp churp. nuffnang pun aku suka2. dua2 earning dah kumpul yang boleh buat aku makan pizza dua orang bersama  sampai pengsan. ahaks :P

grapevine aku tak buat lagi. hehe..

heartbeat dalam masa 2bulan lebih, nak dekat 3bulan, aku cuma dapat 84 sen. bayangkan pada 20/6 tu churp churp aku baru 20sen. sekarang dah 5/7, aku dah dapat rm10.38. heartbeat baru naik 4 sen dalam masa dua minggu. kecewa gila. hakhak

aku akan terus setia dengan churp churp dan nuffnang. heartbeat? hurrm.. akan ku fikirkan.

aku lagi selesa join nuffnang dan churp churp dari join MLM, ke apa ntah kat facebook tu, kena bayar rm20 kat orang lain, pastu tunggu orang lain bagi rm20 kat kita. sorii, memang aku tak percaya. kadang2 kawan2 sendiri pun join, ajak aku. terus terang aku katakan aku tak berminat, sampaikan penah ada orang cakap, miskin sangat ke aku ni sampai rm20 tak de nak buat modal? aku cakap kalau bisnes jual barang ke tak ape, ni bukan bisnes., tak payah. rm20 tu macam2 aku boleh beli. boleh makan. sorii. bukan tak de rm20 cuma aku tak percaya benda macam tu.

aku percaya nuffnang sebab aku penah dapat cek :P

mungkin lain orang lain pendapat dan caranya. hik hik


mungkin anda berminat??











22 comments:

siti kektus said...

Hehe, kite pon bru je dftr churp2, ;)

siti kektus said...

Hehe, kite pon bru je dftr churp2, ;)

syira said...

wah, mmg berbaloi-baloi la fatin..
jeles syira! huahuahua

Bui Idzra Ryn said...

wah seronoknya dh dpt makan pizza guna duit nuffnang..churp2 tu pun kdg2 jenuh nk share kan..hik2..^_^

AIZAMEV said...

kat says.my aku ade RM23.70.. dan yang paling banyak aku penah dapat dari say.my, time tu name die youthsays.com, RM700.. says.my or youthsays memang gempak..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,xpnh join coz xmemahami lg..

sahromnasrudin said...

cuba la exabytes..tiga bulan dpt RM 50.00...berbaloi gak huhuhhh

sizuka[Izzati] said...

samalah kita.heartbeat lmbt gila naik.churpchurp pantessss aja.memang lemayannn~

Redbloodsnow said...

Best kan churp². kumpul byk2 tau baru cash out :)

feyus said...

Kite dah RM40 dah churpchurp:)

zOeY zAu YaH said...

churp2 pula ehh..

Scya Lollita said...

xde lagiii T.T

velasrizal said...

heartbeat dh dpt byk mana dah?

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

http://andrik-mcvean.blogspot.com/

Cik Rose Cute said...

Hai! fatin LIKE gambar Syifa..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

HAZWAN17 said...

cek nuff pun br sampai yahoooooo..tq nuffnang

asfira aminuddin said...

wauuuu! bnyaknya duit u dapat. best best! ;))

Monster Siti said...

aku tak reti langsong pakai churp2 camane =,=" !

bunga said...

xjoin g..cam ne nak join..???mmg berbaloii..

MataHati @ MH said...

huhuhu..sya punya tak sampai seringgit pun..

saya bukan tomato said...

wahhhhhhhhhhh bule share ni ;p

tomato ade je cupacup tp tataw gune . huk

irma said...

salam singgah....duk kmn eh?boleh share tak pasal churp2 ni...ima dal lama sign up tp tak faham lah..duk biar camtu jer xder wat pa per pon...x salah bln lps cek ada 25sen je hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER