Saturday, July 30, 2011

TAWARAN PENGIKLANAN BLOG ANDA SECARA PERCUMA SELAMA 24JAM!

salam..

update dengan sekali nafas. haaa semputt. hik hik

macam aku lari 100m je tadi. aih. serius penat gila. adoyai. padahal duduk depan laptop je pun. jari je rancak menari2 atas keyboard. tu pun penat. otak kena perah tadi. grr!

tawaran untuk anda promote atau iklan kan blog anda dibuka sekarang. tak perlu bayar, tak perlu emel, tak perlu contact aku secara peribadi, anda hanya perlu memasukkan url blog anda dan url gambar yang anda mahu letak di kotak iklan ni..


cara-caranya :

pastikan kotak iklan aku kosong la ek? muahaha. itu yang penting. aku letak 4 kotak iklan je. nak letak 5 dah tak muat, kalau letak menegak rasa macam banyak ruang pulak digunakan. so hanya terhad kepada 4 blog sahaja. ingat, hanya 4 blog yang bertuah boleh duduk di blog aku hari hari, hehe..


klik je kotak iklan tu dan keluarlah benda alah ni. pop-up ye.

masukkan url blog anda, dan url banner blog anda. anda boleh search kat google kalau anda tidak mempunyai banner blog sendiri seperti aku. boleh tengok kat sidebar. yang kelip2 tu. hik hik

ok dah? simpan saja. mudah kan? hik hik. selama 24 jam, blog anda akan berkelip2 di blog aku ni. suka tak?

kalau boleh aku nak iklan blog anda je la ek. ataupun iklan blogshop anda. tak mau la iklan churp churp ke, says ke, MLM ke, iklan cari pakwe ke, apa2 je la. tak nak la ek? kalau nak promot blogshop anda, dialu2kan. lebih dialu2kan promote blog peribadi anda. hehe

percuma saja selama 24 jam. lepas tamat je 24 jam, boleh datang balik dan tempek iklan anda XD

iklan yang tak de kena mengena dengan blog anda akan diremove serta merta. jangan marah haaa.

terima kasih banyak2 diucapkan kepada chempaka sari sebab banyak tolong aku buat benda alah ni. dia memang baik dan tak kedekut ilmu. suka suka. hehe. terima kasih banyak2 :)

update : aku tambah 2 lagi kotak iklan. hehe tak sangka beberapa minit je 4 kotak iklan telah dipenuhi. sekarang ada 6 kotak iklan. maknanya 6 blog akan berlegar2 di blog aku setiap hari. tiada penambahan lagi selepas ini. kui3



20 comments:

Azzah said...

ramaikan dah letak macam ni..

Azie Azman said...

wah..bagus la awak buat macam ni :)

QaRr JaliL said...

ala..takde kosong da...

haniey said...

la ptutla hani cr kotak tu xjumpa,sb suma tgk da ada iklan rupanya hani terlepas baca,yg kena tnggu dulu kotak ksong..haha :))

AIZAMEV said...

blog aku pun dah ade.. keh3..

AIZAMEV said...

blog aku pun dah ade.. keh3..

sobri yaacob said...

wah menarik la...

Anyss Han said...

naper kita letak dia tak mau pop-up? ngader2 la.. XD

tia @ Ini Kisah Tia said...

alaa dah lambat .. huhuh :)

JIJI YU said...

aku baghu berniat nak wat jahat..hhaha.ko dah sound dah takyah letak bneda ngarut2

cik pip said...

wah mcm mana nak buat bannaer iklan tu?nanti kalau ajar blh bagi tahu saya?thanx ye :)teringin nak belajr tapi xreti..huhu.jom join: Jom Join Segmen Sulung Aku

Roti Telur said...

dah full la ekeke..

Luna Chempaka said...

atin, ajar buat. nak jugak letak kotak iklan kat belog ;)

bunbun said...

alaa hari ni dah penuh la ek maknenye?? sobsob. bunbun takde banner. malas nak buat. hihi

cik azeya said...

tade banner kelip kelip. T_T

h A n Y S said...

wah...dah maju fatin..bagus2! *thumbs up*

cik sue ;) said...

WAH..! fatin sggh pemurah..!!hehe

bunga said...

ya..cayalah fatin..heee

afzainizam said...

Tak kena bayarkan... boleh lah try nanti....

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Ucapan Selamat Berpuasa & berbuka

ZaimKasturi RBWatch said...

idea yg ok...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER