Saturday, July 16, 2011

JATUH CINTA DENGAN DOMO!!

salam..

sekarang aku kat kampung. kat pekan darat. sapa tau? keh3.. balik sini untuk berjumpa tok dan mak long. dah 8 bulan tak balik kampung. hehe..

tahun ni aku dapat hadiah birthday. hehe suka2. sebab jarang sangat la sejak2 aku masuk sekolah menengah, aku nak dapat hadiah. so bila dapat, memang teruja la kan, tambah2 dari yang tersayang XD

mula2 sekali sebelum aku keluar celebrate dengan  alisya, adik kesayangan aku datang rumah. tetiba aku nampak dia bawak hadiah dan bagi kat aku. terkejut aku. hehe. dia tahun ni amik upsr tapi tinggi sama dengan aku =,= terharu gila la. hehe harini birthday dia pulak XD



ada coklat dengan sepit rambut. wahh. suka sangat! hehe. aku dah belikan hadiah birthday untuk dia semalam. kiut sesangat. sesuai la dengan dia. hehe..

thanks alisya! <3


domo ni kasi. wow! menjerit aku kali pertama tengok. hehehe sebab aku betol2 nak domo ni dah lama dah. mengidammm. tapi mahal =,= aku pujuk2 mama suruh beli, dia kata mahal, nanti ada duit baru beli. kebanyakan barangan domo agak mahal ye. hehe. sehari sebelum tu masa aku keluar dengan , aku memang ada cakap aku teringin sangat nak domo. apa2 la berkaitan domo. baju ke, keychain ke.

dan tetiba tahun ni aku dapat hadiah domo dari dia! ;D

thanx <3


yang warna purple tu electronic candle.bagi jugak XD


saya ada domo! awak ada? :P


aktiviti blogwalking akan dijalankan seperti biasa memandangkan aku tengah free sekaranggggggggg! ;D


mungkin ini yang anda cari??















17 comments:

echaRierie said...

waahh..bestnye dpt hadiah domo..hehe~

Umedia Network said...

Wah!!! Bestnya... :)

Cik Ezy said...

bestnye die dpt domo..
=)

iMBobo said...

domo tu mahal x?heee ingt nk belikan utk anak buah :)

Bui Junaidi said...

domo x kiut,tp org yg pegang domo tu kiut..hehehe

A y e s h a Ramlee said...

sorry tau, tak jumpa lah maklumat u kat email ayesha.. email sekali agi eak... TQ

Subject - Contest : Aku Yang Lapar!


Nama :
Alamat : ( dalam Malaysia sahaja )
No Fon :
No Cabutan :

emelkan ke : bloggergirl84@gmail.com

#ciksuzlin said...

wa~~bestnya dpt domo :]

RepublicAku said...

domo-domo....keh3

Nasriq said...

aku tak ada domo...

:(

Huda Idris said...

awk.. jealousnye dpt domo. nk beli sndiri tapi mahal pulak =.=

asfira aminuddin said...

i takde domo! alaaaaa. i nak suh my boyfie beli jugak la. nak dr besar dr u bole? hihi.

syieda_joy said...

bestnya dapat domo..td syieda tgk..tp xsempat nk belikan untuk muncit...T___T

Gen2Merah said...

wahhh... domo... comeyyyy... semoga Fatin sentiasa berbahagia dengan faiq ye..

Chaza said...

domo mmg ramai peminat kan.?
=D

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

woooooo dapat domo... mahal tuuuu..... bestkan kalau ade yang ingat kat kiterrr pagi domo lagi....

bunga said...

amboii..jeles..nak hadiah gak..haaa

sobri yaacob said...

nak domo gak!!!!!!!!! he..he..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER