Friday, July 29, 2011

LUPAKAN SEKETIKA KONTROVERSI KHAIRUL FAHMI. DIA MEMANG YANG TERBAIK!

salam..

hampa sudah harapan rakyat malaysia. seramai 85000 membanjiri stadium semata2 nak tengok bola secara langsung. hanya 500 penyokong singapura yang hadir. tapi mereka menang.

malaysia 4 singapura 6.

aku tak suka dengan lelaki lembik. sikit2 lembik, sikit2 terjatuh, terlanggar sikit, rebah, tak bangun, pengsan terus, adesss. macam tu ke pemain bola sepak? adoii. teruk gila. sabar je la. huh!

apa2 pun walaupun kontroversi baru2 ni melanda khairul fahmi, dia tetap di hati peminat dan nama dia tetap disebut2 di merata2 tempat, facebook, twitter dan macam2 la. hehe..

KLIK SINI untuk baca kisah kontroversi khairul fahmi


hilang seketika rasa kecewa dengan dia suatu masa dulu.



gara2 kisahnya dengan elia, tunang beliau..


dan nama dahlia dikaitkan..



khairul fahmi tetap pemain terbaik di mata kami!!

*minat cara dia je, xminat dia, ekekke*



kita kalah bermaruah malaysia! jangan sedih2 okay..



safee sali, terima kasih! ;D


aku ada banner blog baruu. cuba tengok kat sidebar!!! hehe comel kan? siap ada cupcake lagi.wow! nak tau sapa buat??


dia hadiahkan untuk aku ;D terima kasih banyak2 ye awak! saya suka sangat tauuuuuuuuuu. hehe



21 comments:

Balqis Riza said...

i still respect him for his talent..but not his dicky attitude towards his fiancee..
he did a good jod..so does safi sali..but our damn D-team tak hargai rembatan safi yg sgt cntk tu..

its ok..they did their best..D harus lebih improve lagi..aku yg tak reti main bola pon nmpk gile D tak berapa bagus..

harimau malaya will always be my fav team..proud!!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

dah sah Tia taktau apa2 .. haha :)

Nur Farah Hani said...

yeahhhhhhh.. fara pun tak minat kfcm tapi harus diakui die memang hebat.. pick up.. stail lah.. hahaha..

tu la kan.. apa apapun doakan supaya kfcm n elia baik2 ajer.. amin...

n malaysie go more go more.. even kalah malaysie tetap dihati..

Kakzakie said...

Telah banyak isu Malaya dikecewakan oleh negara Singa... bukan bola saja.... pulau batu putih, tanjung pagar, jambatan tambak dan baru berlegar kini pulau pisang di Pontian....:(

deeya said...

nak sangat p world cup kan ? haa ! pegilah ..! nak tngok jauh mane diowang leh pegi . lembik ! Harimau Malaya tetap hero Malaysia =)

bunga said...

betul..fahmi mmg pengaja gol no 1..sepatutnya masa perlawanan pertama lagi dia dah masuk..tapi nak wak cam ne kesihatan dia menghalang dia tuk beraksi...

bunga suka cara dia bermain tapi xminat dia..hehee..

Cik Ezy said...

ala.. biasa la 2 gosip2..
huhu

pape pon rimau tetap bergaya!
haha

Chempaka Sari said...

huhuhu.... malam tadi termimpi2 khairul Fahmi aka KFCM ni. Kacak pulak tetibe..

Ferruccio Elio said...

Just take a look, thanks for your sharing, it's very cool

sahromnasrudin said...

100% buatan malaysia..saya bangg dengan harimau malaya

velasrizal said...

ada pemain tak all out mlm td hampeh btol

eja said...

klo xde die rase nye byk da gol singapore smlm kn...tp hrp2 die brubah sikap..=)

zOeY zAu YaH said...

nsb awk mminat cra dia ja haha ('awk' ke?)

sizuka[Izzati] said...

takpe.tunggu next world cup pulak :P

Chempaka Sari said...

Hmm saya tak reti buat tutorial... tapi kamu boleh tengok di http://abcdead.com/

kene sign up dlu patu dapatlah HTML die bagi...kat situ jugak boleh adjust nak berapa kotak...

merahitujambu said...

lantak laa kontroversi pasal apek tu..tpi persembahan dia mlm smlm memang terbaik...

Chempaka Sari said...

Hmm betul dah lah tu, memang add gadget kat side bar tapi awak boleh drag je gadget tu ke bawah header. Pastu boleh terus save. Senang kan?

Chempaka Sari said...

Heheh sory ye tak baut tutorial sbb tak free sgt. Saya pun nak nangis jugak dulu, tanya orang lain tak jawab pun. So google sendiri. Then saya share dgn awak sbb awak betul2 minat.

Farah Shamsudin said...

memang sakit hati dengan pemain singapura! memang lembik! sikit2 jatuh..apapn pemain Malaysia sudah buat yang terbaik..

cik azeya said...

tak minat semua pemain sebab dengar cerita pemain bola sepak semua playboy. hahah

tapi nak sokong malaysia.

go go malaysia. XD

man said...

dia mmg hbt tapi mereka bermain 1 pasukan..hidup harimau malaya

ARTIKEL RAKAN BLOGGER