Monday, May 30, 2011

TRIPLE A SHOP. JUAL RIBBON YANG CANTIK2!!

salam..

maaf agak lambat entry ni aku update. asalnya aku dah dapat hadiah awal dah. beberapa hari je dah sampai. hehe maaf sangat2 kepada tuan punya giveaway, merahitujambu aka athirah kerana lambat mengeluarkan entry ini ;D

hari tu kan aku ada masuk giveaway yang triple a shop buatkan. triple a shop ni menjual ribbon2 yang cantik2 dan yang bestnya semuanya dibuat dan direka sendiri oleh orangnya. kiranya bukanlah diambil daripada kilang atau tempat lain. semuanya telah dihasilkan sendiri oleh athirah dan adik beradiknya yang lain!! tu yang uniknya kan. handmade sendiri. kreatif sangat ;D

contest : TRIPLE A SHOP

ni la banner GA dulu tu.. hehe

alhamdulillah, rezeki aku untuk menang GA kali ini. hadiahnya dua pasang ribbon! maknanya dapat 4 ribbon la. mesti la besttttttttt~ hehe aku tak pernah beli lagi dan seronok sangat bila menang!!

beberapa hari kemudian, hadiah telah selamat sampai di rumah. terima kasih athirah!! ;D

dua warna merah, 1 warna biru muda dan 1 lagi warna hitam putih!

rasa bertuah sangat2 kan. ;D cantik2 kan ribbon tu!


jom layan pic aku menggayakan ribbon ini bersama shawl!! hehe

aku pakai ribbon ni pagi2 masa nak pegi jengka pahang. ni gambar pertama yang aku amik ;D

pakai yang warna merah punya ;D

cantik laaaaaaaa. hehe suka2 ;D

ni berhenti kat RNR mana ntah. otw nak pegi jengka la. temerloh rasanya..

kat majlis perkahwinan kat jengka. nak tau, ada budak lelaki kan, sorang tu, macam sindir sikit, dia cakap kat kawan dia.. 'wehh ribbon ko mana weh? mana?' aku terus pandang dia, dia tersipu2 je. caisss!! hahah


esok paginya aku mencuba pakai ribbon yang lain pulak ;D


aku pakai dengan shawl gypsy dan inner. sori, main belit je. aku tak pandai pakai shawl ni. ekekeke. cantik kan ribbon tu!

ribbon lain pulak. hehe matching kan? hehe


masa kat KLCC haritu, terlupa nak pakai sebab kelam kabut sangat. haha so tak de la pakai ribbon masa pegi KLCC. kat jengka aje la. hehe. aku jalan2 kat KLCC tu, ramai pakai woo. masa kat jengka, aku sorang je pakai. aku tak penah jumpa sorang pun budak2 remaja ke apa ke, pakai ribbon! pehh. tu diorang macam pelik je kan. haha lantak la, eekekke buat tak tau aje ;D

apa2 pun memang cantik la ribbon ni. agak teruja la sebab pertama kali aku pakai dan ada. selama ni mana ada. tak penah beli pun. haha ni boleh kata trend terbaru la kan. sebab dulu2 tak de pun orang pakai. hehe tak apa, mencuba saja. hehe

ingin dapatkan ribbon kiut miut macam tu?? nak tak?? hehehe..

selain corak dan pattern yang aku dapat tu, sebenarnya triple a shop telah menyediakan pelbagai jenis ribbon! antaranya :


RIBBON BUTTON


harga setiap satu : RM1.90..

RIBBON CUTE ROUND




harga setiap satu : RM2.00

RIBBON CUTE LOVE





harga setiap satu : RM2.00


RIBBON CUTE FLOWER


harga setiap satu : RM2.50

RIBBON POLKA DOT



harga setiap satu : RM2.50

dan banyak lagi laaaaaaaaaaaaaaaaa. hehehhe

setiap ribbon anda boleh request samada mahukan kerongsang atau pun sepit. dan anda jugak boleh request mengikut pilihan kesukaan anda sendiri. hehe suka tak??? ;D harganya yang berpatutan dan kalau kat luar, lagi mahal! ni okay sangat dah ni tambah2 hasil tangan sendiri pulak tu..

JOM LER BUAT TEMPAHAN SEKARANG!!

JOM BUAT TEMPAHAN


nak beli banyak2 pun bolehhhhhhhhhh... ;D


untuk berhubung dengan orang yang menjual ribbon cantik2 ini aka pemilik blog triple a shop, anda boleh la lawati..



kat blog tersebut ada tertera emel untuk anda hubungi dan menempah ribbon2 yang kiut miut ini!!

jutaan terima kasih aku ucapkan kepada athirah kerana telah menghadiahkan ribbon yang cantik2 kepada aku. banyak tuuuu sampai 4!! suka sangat2. hehe akan ku menggayakan selalu di mana jua ;D

jom singgah ke blog beliau!!! ;D

esok baru aku start nak cerita pasal perjalanan ke KL dan jengka. stay tune and stay cute. ahaks


12 comments:

sizuka[Izzati] said...

ololololo comel.hehehe

Kakzakie said...

Fatin... tahniah dapat ribon yg comel. Kalau anak kakak dapt ini semua mesti melompat gembira....

emeera asnary said...

cumeyl cumeyl.. bila laa nk dpt free.. *lumrah manusia ! haha ;P

*Miss Syahnia* said...

comel lah kan ribbon kat
merahitujambu..

nk beli asyik tak
bksmpatan je..

p/s: cute je kamu pakai
selit kat shawl ;)

merahitujambu said...

terima kasih promote..memang ramai budak luar dr kl ni cakap kt tempat diorg xde org pakai..tpi diorg pakai wt x th jeee...naanti mesti jadi ikutan

merahitujambu said...

nanti lau nk raya beli tau..hehehe..tq sayang promote

Cik Ezy said...

sume cantek cantek..
nk sumeeee~

nelly said...

comel2 ..
=)

asfira aminuddin said...

comel gilaaa! mmg cantik u pakai bila dgn tudung. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

eeeemmmm cantik-cantik tapiiiii aku tak tau nak lekat kat mana reben itu

sahromnasrudin said...

mcm2 aksesori tudung skrg kan..tak terjangkau dek akal kita

mia.lia said...

cumelnye ribon :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER