Friday, May 20, 2011

JALAN2 KAT BANDAR CHUKAI...

salam..

semalam aku jalan2 kat bandar chukai. sebenarnya setelah 6bulan aku berada di sini, ni 1st time aku keluar dari rumah selain dengan family aku. hehe. aku keluar dengan anak jiran aku. dia muda 2 tahun dari aku dan dah habis dah belajar kat poli. sekarang ni sama la dengan aku tengah mencari kerja. hehehehe sebulan lebih lagi, insyallah aku akan balik kulim. tak sabar2 nak keja kat sana. :)

jom layan pic yang semalam sempat aku snap. sikit2 je la aku letak ye ;D

err. ceritanya mula2 kitorang pergi BSN dulu. lepas tu pegi pejabat pendidikan daerah kemaman. mulanya aku ingat nak mintak keje cikgu sandaran, cuma kena antar resume aje tapi memikirkan aku memang dah niat nak keja kat kulim, aku tak antar la. tak nak la. aku nak keja kat kulim jugak ;D

lepas tu jalan2 kat centre point. tetiba rasa lapar pulak. pegi makan kat kfc dulu.. hehe


set snack plate. rm10.15. sekali dengan air la. licin aku makan. laparrrrrr. keh3

sudah semestinya cheesy wedges.. mesti ada. ^__^

burger zinger! punya la besar. hehehe ni hidangan wawa. kawan aku tu nama wawa. lupa pulak nak perkenalkan :P

ni aku. wawa yang amik pic ni. kehkeh..

lepas tu kitorang masuk kat centre point. jalan2 kat sana. pantang jumpa cermin :P

nak beli teddy bear ni.. tapii... dapat bergambar je. keh3. tapi comel gila!

dia pun nak jugak teddy bear ni :P

inilah centre point. satu2nya mall kat chukai ni. kalau nak pegi yang ada pawagam, kat mesra mall la. hehe.. jauhh. ni la yang paling dekat..


itu je la kisah kami. sebenarnya banyak lagi gambar. kehkeh tak apa la, kami tunjuk yang penting2 aje k. hehe. apa2 pun aku tak sabar2 nak balik kulim dan sebelum balik kulim, aku nak pusing dulu seluruh tempat di kemaman. hik hik


15 comments:

F~CiCAk said...

sedapnya dia makan kfc.. nakkkk!!

Cik Ezy said...

prnh jgk pegi kat CP ni..
2la kn.. xde wayang..
hoho..

sahromnasrudin said...

saya tak pernah sampai tempat nie huhuhhhh

nazirah said...

chukai mall? hahaha
nama nye sadis betul la
fatin hehe.. tpi
kfc tu aih menyelerakan betul
huhu ;)

Republic Aku said...

gambar2 makanan di larang keras di blog kerana membuatkan pihak perut bising2....

Amoi said...

nak cheese dia je.

potato dia boleh diketepikan

kehkehkeh :p

Farhan Zulhusmi said...

serononya jalan-jalan...hehehe...
xpernah pergi kemaman lagi...best x??

sizuka[Izzati] said...

ngaaa KFC KFC KFC *gulp*

Miss Tira said...

ERm bestnya makan kepsi.. Mmmm :)

Amy Syaquena said...

sukanya anak patung tue...

Farah Shamsudin said...

chezzy wedgess!! sedapnyaa..

Tauke Budu said...

owh...lupa pulak yg tganu dah ada pawagam...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??

diy boot kereta karat
diy spray bumper dan grip handle pintu

EEEMMM lama tak terjah KFC ni Chezzy wedgess mmg lama tak menjamahnya.... sesekali teringin gak... teddy bear tu nampak gebu...

echaRierie said...

waa bestnya jln2 dgn kwn..
hehe..

ツ I am ME ツ said...

kfc..hurm..pocketful sedap! =P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER