Tuesday, May 24, 2011

JATUH CINTA DENGAN BOTAK!

salam..

berjumpa lagi pada hari ini. terima kasih kepada pengunjung yang sering datang ke blog ni dan meninggalkan komen. aku hargai sangat2. :)

sapa tengok cerita juvana? tengok tak? yang pelakon utama : zahiril adzim tu. hehe aku tiap2 minggu tengok. ada jugak la yang termiss sikit part2 dia, maklumlah kadang2 leka on9. hehe tapi best la cerita tu..

semalam aku dok dalam bilik so masa mula2 cerita tu dah start, mama aku bukak cerita lain. aku pun heran la, sebab takkan la cerita juvana tak de kot harini. hehehe lepas tu aku tanya mama, mama kata..

ngeri tengok, ada ka dia pi celup muka kawan tu dalam sup panas? ganazzz..

patut la dia ubah channel lain. kahkah.. cerita tu memang agak ganaz la, kadang2 aku pejam mata jugak la. maklumlah, sepanjang hidup aku aku tak pernah dikasari sampai macam tu. hoho..

tapi serius, aku suka sangat kat botak. suka sangat2 tahap gaban la. ekekeke. aku jarang la suka kat pelakon sampai macam ni kan. tapi bila dengan botak, waa. suka!! hehehe

botak yang ensem ;D

senyuman dia manis betol ;D

profile pic facebook aku sekarang ;D


macho ;D


kacak ;D



mestilah botak menang..


dari aku kecik2 sampai la sekarang, aku memang tak suka lelaki botak untuk dijadikan kekasih ataupun bakal suami. tak de pun ex2 aku yang botak. haha faiq pun tak botak. entah, lelaki botak bukan taste aku. dari dulu. hehe dan jugak lelaki berambut panjang. kedua2 memang aku taknak la..

tapi bila tengok botak yang dalam juvana ni, hehehe pertama kali aku suka budak yang botak. memang sesuai la dengan dia kan. dah la comel. haha botak pun comel. kacak, macho, hensem, sweet, kiut. semua la. kahkah..

i love you botak

jujur dari hati..


kehkehkeh

23 comments:

wANieYZ said...

hahhaa..senyum sesorg bc entry ni...suka botak gak..sbb dia manis..daim pun sama sbb dia cm nerd sket..hhahaha

Chempaka Sari said...

walau jahat dia sangat macho kan? rugi awak tak tengok sampai habis semalam..

sizuka[Izzati] said...

pergh botak manis gituh.kekekeke

cucu umie said...

kuang3x..otak lh tu minat kt botak..lepas nie boly cari bf botak

*Miss Syahnia* said...

ha kan dah minat ngan laki botak..
laki yg botak memang nmpk stylo

p/s: citer tu ganaz n geram je
tgk bdk dalm citer tu..nakal bebenor
hehe

jia said...

waa..
dah jatuh cinta ngan botak eh?
jia pown ske tgk cte juvana ni..
mmg ta penah mis pown..
jia minat kat cikgu ariffin..
tp smlm dy ta kua la.. :(
sedih.. heehee

:)

Cik Ezy said...

xtgok pon cite juvana ni..
huhu

☻UsaGi NaNa☻ said...

aiishhh!berebut la ko dgn syira kn??

velasrizal said...

botak pun hemsem pe haha

echaRierie said...

tak tgk cita ni..
btw, amboi suka botak pula ea..
ngeh3..

cik teyn teyn said...

bestkan juvana ?
hehe

tapi kite suke daim .. comel muka takot die. hehe ..

botak ganas sgt la. rasa geram nak tumbuk die. means , lakonan dia menjadi la. hehe

Aifa Afiqah Sulaiman said...

nak botak gak lah..hehe..ehh i mean,nak suke botak gak..ki3!!

Miss Tira said...

Lakonan dia jahat.. Kaki pukul ni. Hehe.

nelly said...

suka giloo kat dy ~

emeera asnary said...

ape ape pown x buleyh.. hehe..

ayam ttap di hati lah! wallaweyh.. ;)

Tauke Budu said...

jeles faiq tu nanti
haha...

asfira aminuddin said...

babe, best ke cite juvana tu? i tak suka laki botak. tapi bila i tgk botak tu, tetap i tak minat. hihi. lain org lain taste kan :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

amboiii... baru ku tahu ko suka ngan geng botak yerrr...

kadang kala lelaki ni nampak kasar, brutal, penuh kesombongan dan berwatak ganaz... but jika di selami hati lelaki, ada bunga dalam taman... beb....

sahromnasrudin said...

org botak penjimat taw..jimat syampoo heheheee

Kakzakie said...

In betul-betul dah minat Fatin. Bagus agaknya cerita tu ye....

Republic Aku said...

best jadi lelaki....botak pun orang suka! kah kah!

cik azeya said...

juvana tu bile ek? ramai gile orang post pasal ni. tapi tak tahu ni cerite ape. rasa macam nak menangis. :(

kay_are said...

x pernah tengok lagi cite juvana ni.. ni r nasib anak perantau =(

ARTIKEL RAKAN BLOGGER