Thursday, May 5, 2011

RAMAI NYA CARI KERJA SAMBILAN MENAIP DI RUMAH~

salam..

korang sihat? hehehe sekarang ni aku dah target ye, satu hari satu entry, tak kira la bila2 pun update, janji ada satu entry untuk satu hari. hehehe. ok la kan?? aku tak nak la update 5,6 entry sehari. pening korang nak baca. aku lagila pening nak perah otak cari idea nak buat entry banyak2 macam tu.. kan? sehari satu entry cukuplah memadai. luas sikit pergaulan aku nak blogwalking. heeh :)

beberapa hari yang lalu, aku perasan 1 benda je bila aku check kat STATS. nak tau apa benda? pos pasal kerja sambilan menaip di rumah hari2 ada orang view. bayangkanlah, orang view hari2 tu lebih dari post aku setiap hari. haha aku rasa seram pun ada. dulu post pasal electrofast. mendadak gila naik rating. aku hidekan. haha sebab malas la, cukup la sapa yang dah baca mengenai post itu. aku dah tutup dah. yang sekarang pasal kerja sambilan di rumah pulak?? hehehe..


yang paling aku terkejut, post aku pendek je kot. haha tak la berjela. aku tulis post tu pun sebab nak mintak pendapat kat blogger2 sebab aku nak cari kerja sambilan menaip kat rumah :P :P

dah 1000++ lebih. cukup memberangsangkan untuk blog aku ni. heheh yang lain2 baru 400++ je..


untuk pengetahuan korang, sampai sekarang, dah bulan 5 ( post ditulis bulan 1), aku masih tak percaya kerja sambilan di rumah. hehehehe sampai sekarang la tak dapat. keh3.. aku tak kata semuanya penipuu. ada jugak yang betol tetapi aku keliru, aku tak tau yang mana yang betol yang mana yang tipu. biasalah manusia, mulut manis bicara. disebalik manis tu, ada pahit yang tersingkap. kita ja yang tak perasann..

kepada sesiapa yang nak cari kerja sambilan tuu, hati2 la k. aku jenis tak sanggup kena tipu. kebanyakan mintak bank in duit dulu untuk memulakan kerja. aku tak nak. walaupun tak la banyak mana punn,, tapi duit kann. benda bernilai. kalau kena tipu, sakitnya yang kita rasa. alahaiiiiiiiiiiiiiiii..

haa. aku ada tips kat korang... hahah paling mudah senang dan boleh dapat duit. tak payah keluar duit. tak payah nak keluar pegi mana2, tak payah jumpa oranggg. tak payah apa2 la. tak payah nak berdating ke apa. tips itulah aku gunakan dari dulu sampai sekarang dan banyak dah hasilnyaaaaaaaaaa. walau tak dapat duit. tapi puas! :P

nak tau apa??


'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


hanya dengan menubuhkan NOOR FATIN DAN CONTEST. aku dah dapat banyakkkkkkk hadiahhhhhhhhhh. hehe tak perlu membayar terlebih dulu, tak perlu rugi, tak perlu rasa sakit hati, heheheheheh setakat ni, aku dah dapat jam tangan, novel, shawl 6 helai, duit rm25, topup rm40, key chain, cocoa colagen, beg, teh dari moscow dan macam2 laaaaaaaaaaa. haha. best kan???

kalau rasa nak susah sikit, kena teka teki ke, macam tu je, tak pun cari jawapan dalam entry penganjur, itu saja. kadang2 aku menang lucky draw jugak. cabutan bertuah. hehehe itu la cara aku dapat hadiah dan duit. alhamdulillah. syukur sangat dah kan. heheh. usaha tangga kejayaan. kadang2 berbaloi sangat dapat hadiah berbanding apa yang kita buat kat entry tu!

boleh jadi hobi sampingan kan? kalau ada rezeki lebih, silap2 boleh menang wang tunai rm100 ke atas, haha sebab banyak penganjur yang bagi hadiah duit sekarang tau. hehe bukan senang tuuuuuuuuuuuuu. hehehe..

cuma perlukan masa dan sedikit usaha untuk membuat entry dan alert pada pengumuman. itu saja. asalkan tak guna duit kita, cukup memadai. hehehe aku takkan berhenti dari join contest atau giveaway sebab aku rasa seronok sangat.. bila dah menang lagi la seronok dapat hadiah best2!! XD

so apa tunggu lagi?? hehehe cepat2 la join mana2 contest atau giveaway skrg. boleh guna blog aku sebagai rujukan! ia lebih berkesan dan anda tidak rugi kalau tak menangg. jangan putus asa je! :)



20 comments:

Mr.NS said...

wah..bak ckit hadiah 2..kehekhe

nelly said...

nak join contest atau pe2 la ..
tapi , nanti tak dapat tengok update ~

*luv Syahnia* said...

dear,

mmg slalunya begitu
bohong dr yg benar
lg2 iklan di paper..


wahh bestnya dpt adiah
adiah nak tp join cntest
tak nak..camne? huhu

Novelgurl said...

waah ! betul2 best..ngn join contest je dpt bnyk hadiah ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

orang rajin memang rajin buleh kerja apa pun kat rumah kan kan

☻UsaGi NaNa☻ said...

wahh!!murah nye rezeki..tahniah!

mie said...

tu dia!!
ramainya..
eheheeee

sizuka[Izzati] said...

whoahhh.haruslah skang ni sume org nak cri keje senang.kehkeh.fuiyohhhhhhhhhhh fatin.hebatlah buat blog tu dpt byk adiah.lemayannnnnnnn~

Gen2Merah said...

wahhh, saya kagum lha tengok pageview fatin dalam satu post tu.. sampai beratus beribu yoo pageview.. saya takat puluh2 je paling tinggi.. huhuhu...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy cat spray dashboard kereta

kalau camni lahhh susah lahh.. kalau job tu tak jujur buat penat ajerrr... mcm ko kata joint contest terang-terang dapat faedah kalau menang

Myfrin's story said...

Salam, fatin. Wah, best kan bila dapat hadiah. Kak belum pernah lagi dapat, hihi....

sahromnasrudin said...

kerja sambilan katanya lebih relax..betul ke???

Miss Tira said...

Menulis novel juga boleh dijadikan kerja sambilan dirumah. Lepas tu novel tu hantar pada syarikat untuk dicetak dan dijual. Kita akan dapat royalti. Huiyooo~ ^^

merahitujambu said...

dapat hadiah??nak gak hadiah.ekekeke

Amy Syaquena said...

Murah rezeki adik tahniah ye..

NOOR FATIN said...

mr ns : xbleh :P

nelly : kena betol2 alert la. heehhe

syahnia : ala join la. hehehe mana tau ada rezeki bleh menang :)

novelgurl : tau xpe ^^

brutal solo : betol2 :)

nana : thanx! heeh

mie : heheehe :P

sizuka : nasib baik buat blog xguna duit :P

gen2merah : lama dah saya berblog. hehe berbaloi rasanya. insyallah nanti awak pn akan mcm tu jugak :)

afzainizam : saya takot kena tipu je. takot sgt. tmbh2 melibatkan dia..huu..

kak imun : salam, xpa2 nanti akak join la lagi ye. hehe :)

sahrom : boleh la relax je la. sambilan je kan :P

miss tira : xpnh lagi jumpa company nak mcm tu. ada jugak org search kat blog ni. hehehe kalau ada peluang teringin nak try..

merahitujambu : mana bleh :P :P

amy : thanx kak..

Anonymous said...

nk cari duit sambilan?

cube ni
http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=722434
its free.. x salah klu koin.. x rugi pape pun..


;0

slamat mencube..

Zairul Akma Redzali said...

Sahabatku yang dihormati,

Perniagaannya berisiko rendah dan menghasilkan pulangan yang amat lumayan http://oun.stiforpmy.com/

Tidak inginkah anda jadi orang kaya dengan MODAL KECIL?
KLIK SINI http://oun.stiforpmy.com/ http://oun.STIFORPPRO.com

Mungkin anda boleh ikut cara saya jika anda menyimpan cita2 untuk berjaya dalam usahaniaga di Internet. Baca nih http://simplebisnes.net/oun

Bisnes mudah beginilah yang menjadi pilihan saya ketika saya masih rabun IT suatu ketika dahulu. yang ni http://simplebisnes.net/oun

Tahukah anda boleh buat duit dengan debit kad anda. Nak tau cara dia? Jom Buat Duit. KLIK SINI http://simplebisnes.net/oun

Satu Revolusi dalam cara berbisnes, mampu menjana income pasif sehingga usd2047.00 sebulan walaupun Hanya Dari Rumah !!!
Rahsianya disini http://simplebisnes.net/oun

Fenomena Terkini!!! Cara mudah giler buat duit hanya dari rumah dgn Stiforp. KLIK SEKARANG http://simplebisnes.net/oun

Jika anda tidak menjana sekurang-kurangnya rm100 sehari di internet, anda telah melakukan satu kesilapan, Jom tengok sini http://simplebisnes.net/oun


Semoga Membantu,

Zairul Akma Redzali said...

Sahabatku yang dihormati,

Perniagaannya berisiko rendah dan menghasilkan pulangan yang amat lumayan http://oun.stiforpmy.com/

Tidak inginkah anda jadi orang kaya dengan MODAL KECIL?
KLIK SINI http://oun.stiforpmy.com/ http://oun.STIFORPPRO.com

Mungkin anda boleh ikut cara saya jika anda menyimpan cita2 untuk berjaya dalam usahaniaga di Internet. Baca nih http://simplebisnes.net/oun

Bisnes mudah beginilah yang menjadi pilihan saya ketika saya masih rabun IT suatu ketika dahulu. yang ni http://simplebisnes.net/oun

Tahukah anda boleh buat duit dengan debit kad anda. Nak tau cara dia? Jom Buat Duit. KLIK SINI http://simplebisnes.net/oun

Satu Revolusi dalam cara berbisnes, mampu menjana income pasif sehingga usd2047.00 sebulan walaupun Hanya Dari Rumah !!!
Rahsianya disini http://simplebisnes.net/oun

Fenomena Terkini!!! Cara mudah giler buat duit hanya dari rumah dgn Stiforp. KLIK SEKARANG http://simplebisnes.net/oun

Jika anda tidak menjana sekurang-kurangnya rm100 sehari di internet, anda telah melakukan satu kesilapan, Jom tengok sini http://simplebisnes.net/oun


Semoga Membantu,

Sutera said...

Admin Tumpang Share...
Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

ARTIKEL RAKAN BLOGGER