Thursday, May 19, 2011

MANA PI KOTAK FOLLOWER?? KENAPA HILANG??

salam..

harini aku agak tension dengan blogspot. kenapa ntah. adess. aku nak join contest dan ga banyak2 pun macam dah tak de mood. hehe aku rasa ramai blogger yang menghadapi masalah sama dengan aku. kan? hehe ke aku je yang ada masalah ni??

masalahnya kotak follower.. grr. dok main cak cak pulak dengan aku.

loading sampai habis pun dok jadi macam ni jugak. adess. cuba cerita macam mana aku nak follow orang? waaaaaaaaa. ni aku print screen kat blog aku. blog aku pun hilang!

kejap ada kejap hilang. aku nak masuk contest. kalau nak masuk contest kena follow blog tu, masalahnya kalau kotak follower tak keluar2 macam mana nak follow. wuwuwuw. kadang2 ada, kadang2 aku relax2 dulu, restart laptop ke apa ke, ada balik. cepat2 follow takot hilang lagi..

sekarang tak de pulak. aku try google tadi tapi tak de solution yang aku jumpa.. taknak la jadi macam ni. susah la nak follow orang.. adehh. kenapa blogspot ni? :(

serius, kalau facebook tak da aku okay lagi. aku nak blogggggg!!

korang, macam mana? ada jadi tak macam ni??

-ketika ini aku sedang makan angin di bandar kemaman-


12 comments:

Azree said...

Same goes to me too..

;)

bunga said...

dah main sorok2 ni..ahha.

sizuka[Izzati] said...

hoho kenapa jd cmtu eh.takde plak jd cmtu.semoga widget follower cepat sembuh.ni ada je nampak dkt blog fatin.heeee~

merahitujambu said...

blogspot tgh contsruction dear..sbr eh

Cik Ezy said...

blogspot suke wat pangai..
sabo jela..
=)

Republic Aku said...

selamat makan angin tu banyak2 yer....hehe

velasrizal said...

tak penah kene lagi so far

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy spray bumper dan grip handle pintu

yuppp aku ade terperasan lahhh semalammm kotak folower hilang tapi tetiba muncul balik.... isshhh blog ni tak satu satu mmg menakutkan lahhh

NOOR FATIN said...

azree : wuu tau xpe. kenapala agaknya..

bunga : haha ngada blogspot ni..

sizuka, kejap ada kejap xde. hehehe

merahitujambu : aah sabar..wuu thanx!

cik ezy, tu la. sabo je la.. hehhe

republic, kembung dah ni. wahaha..

velasrizal, bagus la. huhu. saya selalu kena..

afzainizam. hahaha tau xpe. menakutkan aje..

Miss Tira said...

Masa tu pun berlaku macam ni juga. Semua orang kena. Tapi dah okey dah..

nifi2408 said...

same laa =.="

Shiro Usagi said...

dont worry GFC will be back :D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER