Wednesday, May 25, 2011

TIME BULAN PUASA JANGAN BUAT POST MACAM NI!

salam..

sekarang ni aku kerap sangat menggoogle. bukan info ke apa, gambar makanan je! hahaha. tak tau kenapa. aku suka tengok gambar makanan. kalau tak dapat pun tak apa, mesti nak tengok :P

bulan puasa, jangan la buat post macam ni. konfirm terliur dan terus rasa nak makan. kahkah dulu kan masa aku kecik2 kan, aku sangat2 tak boleh nak tengok iklan ribena ke, apa ke yang
ditayangkan kat tv, time bulan puasa dan iklan makanan yang aku suka,,waaaaaaaaaaa. tambah
la ribena ke, cincau ke, tetiba rasa dahaga. heeheh dulu la, masa kecik2 :P

aku google image gambar cheese cake dan chocolate cheese cake. dan ini la hasilnya ;D


nyum nyum

nyum nyum


nyum nyum



nyum nyum



nyum nyum


nyum nyum



nyum nyum


nyum nyum


wahhhhhhhhhhhhhhhhhh meleleh air liur aku haaaaaaaaaaaa.. T__T

korang terliur tak? :P

24 comments:

cucu umie said...

kalao lepas buka bolehkan bt pos mcm nie.kuik

Miss Tira said...

Jangan makan selalau. Kencing manis nanti. Hahaha. Sangat menyelerakan. Nyum nyum :)

Akeyla Frr . said...

Hahaha , betul .
Sabaaaaa <333
Hihi . Shedap gilaa ! test kesabaran je kan ? Hhi .

IzwanNie Eynia said...

perrggghh... terliur..... betol3! blm bln pose da t'liur apa lg bla bln pose tgk benda cenggini... XD

Cik Rose Cute said...

Yum! yummy.....bestnya dah telan air liur dah hehehe..

merahitujambu said...

pergggghhhhh..tangkap leleh tu...yumyyyyy

Cik Ezy said...

rase nk g secret recipe laju2..
terliur woo

cik azeya said...

fatin memang tak patut. hari ni orang puasa ganti, nape post entri pasal makanan.

wuu. nak berbuka sekarang jugak. :(

nur hidayah said...

hahaha awalnya wat entry pasal puasa :P kenape kek~~

Siti Suriani said...

faten.! bru hari ni baca blog faten.. dulu kat friendster group 89.. then Fb.. haha

Rafi Nilhan said...

haa..sebelum sahur boleh..barulah selera :)

cik hani said...

dugaan betoi la nengok pic ni..

terliurrr..

nk je g serbu kedai kek..

mie said...

fuh!!
pesal gue rasa mcam nak makan je blog ni..
ehehheheee

Amy Syaquena said...

wah sedapnya , terus terfikir mane nak cari malam nie ye hehehe..

saya bukan tomato said...

hadoiiii !! ni nak kene suruh fatin belanja ni .. sape sruh post gambar2 cmni ? haha :P

MataHati @ MH said...

time bln x pose pun dah meleleh air liur tgk kek tu

Tauke Budu said...

saje la ni nak kasi org terliur....

jia said...

nyum nyum nyum..
jom jom jia belanja..
dah terliur ni..

:)

kay_are said...

gambar je so efek die xde r hebat mane.. tapi kalau depan mate.. kejap ade, kejap xde r jadi nye =P

cik teyn teyn said...

kecur kecur ..

esok cari nak makan gara2 entri ini. hehee

asfira aminuddin said...

babe, u kejam bwat post camni. terliur i tgk lebey lebey lagi kek coklat tu. mengancam wooo T.T

asfira aminuddin said...

babe, u kejam bwat post camni. terliur i tgk lebey lebey lagi kek coklat tu. mengancam wooo T.T

Idah said...

alhamdulillah....dah kenyang dah makan cheese kek tu

*Miss Syahnia* said...

ya ampun..sedapnyerrrrrr ;)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER