Tuesday, May 3, 2011

BIRUNYA LAUTTTTTTTTT..

salam

entry ni sambungan dari entry INI. kehkehkeh sekarang baru la boleh aku ceritakan pasal aku lepak2 kat pantai. lepas teka teki aku dah tamat. hehe tahniah kepada nanamrul dan fadzillah kerana berjaya menjawab dengan betol. esok aku akan promote dua blog yang menang saguhati pulak. ekeke..

jom kita usha gambar2 kat pantai..



pantai teluk maknik!! birunya lautt. terpegun aku tengok. ombak tenang ye aritu. hehe aku lupa pulak bawak baju nak mandi :P


perkara yang aku mesti nak buat, tulis nama kat pasir. kebetulan masa ni tak de orang sangat ha. haha so aku tanpa segan silu menulis besar2 nama FATIN LOVE  gambar ni la yang aku buat teka teki hari tu. hehe tak sangka ramai pulak tu yang dapat jawab :P



banyaknya cinta kami umpama pasir di pantai. hik hik nak tau,  selalu cakap dia sayangkan aku sebanyak pasir di pantai. haha banyak kan? :P :P


nak jugak amik gambar. sebelum pantai menghilangkan tulisan itu :P


tak lupa ibu ku yang selalu merestui :P


hehe :)


sempat weh aku iklan blog aku. keh3 tadikan aku tulis fatin lovelepas tu aku tambah . blogspot.com. haha panjang sangat.dapat snap sikit je.weee


aku suka lepak kat pantai sebab rasa tenang, angin nyaman. dan apa2 la. hehe tak serabut kepala otak.weee. maklumlah dok kulim jarang gila kot jumpa pantai. ada2, kat rnr bagan ajam, lepas tu batu feringgi. haha itu je la. kat terengganu ni banyak sangat pantai, pilih yang mana nak :P

korang suka pantai tak??

25 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

doa awak yang terbaik. dah semga berkekalan yek..
btw, kita suka kan laut jugak. sebab biruu..;)) tapi kita lebih suka kan warna hijau. sebab die tenang.. ;)

cik ubi said...

kelabunye pasir..biasenye putihnye pasir pantai!..hehe

NM02 said...

salam kenal. jom tukar link. ai dah follow ni.. *__*

asfira aminuddin said...

cantiknya laut. i pun suka tulis kat pasir2 camtu. hobi semua org kot. kan? :D

Azree said...

Suka tengok gambar Ibu Fatin dengan tulisan tu..

1000 maksud~

;)

sizuka[Izzati] said...

suka suka~!main main dekat ombak.ecehhhhh HAHAHA.

nelly said...

wah !!
ibu pun restu .
sweet !

Gen2Merah said...

tenang hati tengok kebiruan laut... sukur juga sekolah tmpt sy ngajar berhadapan dengan laut.. hehe

Heidi Shafiq said...

amboi.. haha.. :D

cik teynteyn said...

semoga happy dgn abg faiq selalu..

hihihihihi

cik azeya said...

amboi. siap ade mak yg merestui. sempoinye. hahaha. bahagianya kamu. semoga berkekalan saye doakan. :)

CahayaCintaIlahi said...

bestnye pantai da lama cahaya tak p pantai .... :)

Myfrin's story said...

Salam, fatin..

Wah, memang betul la, laut tu sgt biru. Ehem2...siap tulis2 lagi atas pasir pantai ya, hehe...:)

Arpiiz said...

huhu, dah lama tak pergi tepi pantai, ni yang jeles ni..T_T

mie said...

jadi tu!!!
double f..
ehheeee

Chempaka Sari said...

wah indahnya ciptaan Tuhan..

kau kesah ke?? said...

dah lama aku tak p pantai.

Liza Razak said...

saya pon suka pantai jugak.Tapi since dok kat kl ni,mmg payah laa nk jumpa pantai..huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air baling kenduri kahwin

umah aku dah dekat ngan laut tapi tak ada pasirrr cuma lumpur dan bakau ajerrr... eeemmm tak leh mandi laut lahhhh

sahromnasrudin said...

pantai buat kita rasa tenang..tp ia bukanlah pantai dalam di KL heheheeee

MataHati @ MH said...

sya suka termenung tepi laut sambil perhatikan burung camar

Republic Aku said...

sportingnya ibu yer...

Indah Fallen said...

Laut tidak selalunya menenangkan..
Sesekali membadai juga..

Indah Fallen said...

Laut tidak selalunya menenangkan..
Sesekali membadai juga..

Novelgurl said...

wah ! best,,ahha..sempat tulis name tu ;D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER