Monday, April 2, 2012

SENI MUKA BUKU YANG UNIK

assalamualaikum kepada semua pembaca blog ini..

entry kali ni aku nak buat pasal seni muka buku yang unik! pehh sangat unik! tapi tu la, orang luar kan selalu buat benda2 unik ni. kadang2 kita sendiri tak pernah terfikir nak buat macam ni kan. hehe termasuklah aku.

anda hanya perlukan sebuah muka yang ada wajah manusia dan anda perlukan jugak wajah anda atau orang lain. 

tengok diorang buat! ;D


pehh nampak macam real je orang bercium. padahal tak pun. hakhak


yang ni memang kelakar la kan. tu badan orang (mungkin budak), bila tang kepala, ouch. haha alahai~


gigit apa tu? haha


muka putih sangat, berbeza dari tangan. failed2 :P


errr seramm je tengokkk. berdarahhh.. hehehe


mesti budak tu kiut kan. hehe yang dalam majalah tu macam perempuan je. hehehehe


memang unik. kreatif la sapa yang buat benda ni. hik3! suka2! ;D


13 comments:

nanakimie said...

hehe,nana suke yg no.2 tu:)

lucu je^-^

yad'z said...

wah.. nice.. hehe.. memang bagus untuk komersial=)

Mysara Ab Rahman said...

wah uniknyer..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg nmpk real aje..

kay_are said...

orang2 negara lain memang kreatif ye.. ade je idea dorang untuk wat something yang new dan unik. nice!

eita said...

ha'ah...
kreatif sangat...
macamana lah diorang dapat idea kan...

amny said...

unik sangat2 :) nampak real kan ?

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

gmbar yg ko kate failed 2 buku memoir of geisha!!haha

::CIK LYNN:: said...

hehe...unik2...kreatif la diorg ni..

cIk JanNah said...

hahaha.,
comelnya. unik sangat!

Teenager Housemaid said...

hahaha~
semua kelakar..XD
a'ah la tak pernah terfikir nak buat..
er, lepas ni macam nak try buat je..kehkehkeh

are_lin@yu said...

alahai kreatifnya..suka tgk..hehe

Boni JLL3 said...

nak try buat lah..hahahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER