Sunday, April 29, 2012

GAMBAR : BUS STOP YANG SANGAT COOL DAN UNIK!

assalamualaikum ;)

kenalkan, nana, atau nama manjanya usagi kechik. kenapa orang panggil dia usagi kechik? tanya dia sendiri :P

kiriman emel ini dari beliau ;)

anda sedang menunggu bas? bosan? aku dah lama tak naik bas. dulu2 kalau kat KL, bus stop  depan rumah aje, senang sangat nak naik bas. hahaha sekarang kat sini tak penah nampak bas pun. :|

gambar2 bawah ni adalah gambar bus stop yang sangat cool dan unik dan terletak di negara orang maksudnya di luar negara! yeahh! ;D

jom tengok! ;D


LONDON


ROME


ATLANTA


STOCKHOLM


FRANKFURT


BRAZIL


MILAN


DUBAI


PARIS


BERLIN


HAMBURG


ATHENS


NEW YORK


VENICE


PORTUGAL


SWITZERLAND


best kan??? yeah! yang london tu paling best aku rasa! kehkeh naik buai lagi. buai laju laju. kalau macam ni la kan, hilang stress kalau tunggu bas, bas tak datang pun tak apa, lewat sejam pun tak apa! kahkah

;))






10 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

mohonkat msia buat juga haha

Mysara Ab Rahman said...

unik kot..msti ramai org nk nek bus nnti...hehe

Boni JLL3 said...

wah...stockhorm tu cantik...

farahadilah said...

wahhhh terbaik la.. kalau mesia da cm kat dubai tue!!!! hahahakk.. mmg semua org pakat nek bus la...

syafiqakarim said...

haha pelik2 nau.
habis photoshoot ke bus stop je la
nanti.haha

Miera | Hayatz said...

amazing! kan syok kalau ade kat msia. HEE

are_lin@yu said...

kalau gini ada kat malaysia..confirm semua nak tunggu bas..hihi

eita said...

memang comel..
tang buah tu yang takleh tengok tu..
kiut giler...

kay_are said...

camtu cantik.. sume pakat naik kenderaan awam je pasni..

roziahojijie said...

Bestnye kalau ade bustop mcm ni kat M'sia ni ... Tapi mmg hampeh la nk buat kt sini . sbb org2 M'sia ni kan tangan tak reti duk diam . mesti jahanam je bende2 awam ni .. T_T

ARTIKEL RAKAN BLOGGER