Monday, April 9, 2012

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2011. TAHNIAH! ;D

assalamualaikum :)

seperti yang anda sedia maklum, anugerah bintang popular berita harian telah ditayangkan di tv3 pada 8 april 2012 yang lalu. majlis tersebut berlangsung di arena of stars, genting highland kota keriangan dan ditayangkan secara live di tv3 dan juga radio hot fm.

berikut adalah senarai pemenang yang telah berjaya memenangi anugerah yang berlangsung dengan jayanya itu. kehkeh. mari kita lihat siapa pemenangnya XD

BINTANG PALING POPULAR!



AARON AZIZ! :)

like like like ^__^

ARTIS BARU WANITA POPULAR



TASHA SHILLA


PENYANYI WANITA POPULAR


YUNA

PENYANYI LELAKI POPULAR


HAFIZ

ARTIS BARU LELAKI POPULAR



JOHAN ARIFF AS'ARI

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR


AARON AZIZ


ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR


JOHAN


PELAKON TV WANITA POPULAR


FASHA SANDHA

PELAKON TV LELAKI POPULAR



FIZZ FAIRUZ


PELAKON FILEM WANITA POPULAR


MAYA KARIN

PENGACARA TV LELAKI POPULAR


ZIZAN


ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR


DIDIE ALIAS


PENGACARA TV WANITA POPULAR


FARA FAUZANA


PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR


FAIZAL ISMAIL

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR


FARA FAUZANA

ARTIS DUO/ BERKUMPULAN POPULAR


JACLYN VICTOR/NING BAIZURA/SHILA AMZAH

ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT


DATUK SHIELA MAJID

ANUGERAH SERI PERAK


SITI NURHALIZA



cantikkan artis2 wanita yang bertudung tu ;D kalau yang tak bertudung, aku cari kat google tak jumpa. huk3!


puas hati dengan keputusan malam ni! ^_^



tersenyum-senyum la para peminat AARON AZIZ malam ni ye dak? ;D

14 comments:

Musafir Melayu said...

Assalamualaikum,

Hampir2 tak kenal artis2 ni tadi.

Kan bagus kalau kekal (bertudung).

Tapi kalau anugerah tu, tak reti nak komen sangat, lama sangat tak tengok cerita Malaysia!! T.T"

Mizz Atie Zieya Shukri said...

sangat cantik yg bertudung tuh

wan nurul hezrina said...

akakpun suka ngan aaron aziz

sizuka[Izzati] said...

tengok live semalam.fizz fairuz nak nangis comel sangat hewhew~

are_lin@yu said...

kemenangan Aaron mmg dah dijangka..tak sia2 decide nak still kat Malaysia..tahniah Haris..!!!hehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

plg xsangke yg fizz fairuz tu la..
tp die mmg layak menang..hehe

kay_are said...

tak tengok pun abp.. jarang sangat tengok cite2 award.. tak minat.. tapi aaron aziz menang ye.. tahniah!

teha said...

yeayy ! abg aaron mng.. hahaha !

Tukang Karut said...

kenapa nama aku tak ada?

eita said...

tengok tak habis pun....

Boni JLL3 said...

awak salah gambar la.. tu gambar saya bukan gambar aaron aziz. tulun tukar ye.hahahaha

~~oOpEt~~ said...

pet xtgok abph rtu.. pet tgok top chef :P

Imran nyambek said...

gua popular gak weyh

wan nurul hezrina said...

didi alias gambar takjupe carik ek yang bertudung..hehe.enot dah bertudung..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER