Tuesday, April 24, 2012

12 PERKARA MENGENAI AARON AZIZ YANG ANDA MUNGKIN TIDAK TAHU

assalamualaikum ;)


kacak. bergaya. idaman wanita masa kini. ececececeh. berkerjaya, berkeluarga dan sebagainya, suami dan bapa dalam keluarga bahagia. 

sebagai salah seorang peminat aaron aziz (shaheizy sam jangan sedih2 tau, nana sentiasa menyayangimu :P :P), ada 12 perkara mengenai aaron aziz yang mungkin tidak diketahui oleh anda.

apakah?

jom kita kenal aaron aziz lebih mendalam! bintang paling popular tahun 2011 ni~ ;D

1) sebelum makan, aaron akan suapkan dulu kucing peliharaannya dengan sudu! 

2) beliau mengaku seorang yang sangat pemalu dan berat mulut.

3) tidak gemar makan sayur bunga seperti brokoli dan kubis.. beliau hanya makan sayuran hijau sahaja.

4) tidak suka makan sushi.

5) susah nak mempercayai orang lain.

6) tidak gemar membeli-belah. semua kelengkapan aaron akan dibeli oleh isterinya. 

7) ketika di singapura, aaron selalu bertukar-tukar kerja. aaron pernah menjadi aircond techinican, bowling specialist, agen insurans, agen rumah, penjual kereta dan pelayan restoran.

8) gemar muzik yang universal dan tidak hanya pada satu genre sahaja.

9) suka tengok binatang sehingga dipanggil animal planet oleh rakan-rakannya.

10) stage fright. aaron seorang yang takot bila berada di pentas.

11) orang selalu ingat aaron seorang yang moden kerana berasal dari singapura, namun sebenarnya beliau seorang yang konservatif. aaron mengakui dia 'old fashion' dan masih mengikut adat.

12) seorang yang protektif. pantang jika ada orang marah anaknya walaupun isterinya sendiri. jika berlaku, aaron akan memarahi isterinya balik. difahamkan, hanya aaron seorang saja  yang boleh marah anak-anaknya.


ohh begitu rupanya. heheh aku pun tak tau sebenarnya. lepas baca kat blog orang lain, baru tau. share kat sini pulak ^___^

sapa peminat aaron aziz kat sini? ;p

20 comments:

Boni JLL3 said...

terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk menerbitkan entri berkenaan life saya..saya amat2 terharu sangat...

budakijaupendek said...

lama tak singgah sini, hehe
aduh aaron.. engkau handome! haha

Mona Taslim said...

blogwalking. jemput ke blog sy :)

http://monataslim.blogspot.com/

Mila Ahmad said...

saya peminat Aaron, memg tau dia tu macam pemalu sgt humble oke hihihi..

are_lin@yu said...

macho bebbsss.suka tgk aaron.ala macam malu2 gitu..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

baru ku tahu =)

roziahojijie said...

oh . mcm tu rupenye .. huhu .. :)

Falsya said...

oowhh abg aaron!!..hehe..

Edy Zaidi said...

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Mysara Ab Rahman said...

rmi btl peminat aaron skrg ek..;)

nway, tag kamu utk contest..

http://mysaraabrahman.blogspot.com/2012/04/contest-manisnya-berbaju-kurung-by-lulu.html

@ deqla manjew said...

saya peminat aaron aziz! hihihi... btw, sy follow blog awk..sudilah kiranya singgah ke blog sy... :)

evalovevo said...

aku..aku..!!minat gile aaron..huhu

adan said...

point no12 tu.. laki mmg selalu cam tu la..

cIk JanNah said...

ololooo sweetnya aaron! untung bini dia kan..dah la hensemmmm

eita said...

kita tak minat pun...

~~oOpEt~~ said...

amboi.. minat aaron nmpk :P

nanakimie said...

nana biasa2 je atin,hee

alyea said...

alahaii aaron ajiss..dia ni romantik sgtt..:))

Marya Yusof said...

Sapa Aaron Aziz? Bolehla... hehehe, sombong ye kan... ;p

kay_are said...

owh.. baru tau.. bape lame ko stalk aaron aziz nak tau pasal sume ni? nanti aku repot kat bini die habis r ko.. ahakz!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER