Friday, April 6, 2012

DOODLE FREE


Assalamualaikum. :)

doodle free! bukan nak bagi kat korang. hihi ni yang orang dah pernah bagi kat aku. weee. tengah kumpul sebenarnya, dah buat dah tab untuk koleksi doodle. sebagai tanda penghargaan orang yang bagi kat aku XD

aku tak pernah buat doodle sendiri. tak reti. tak pandai guna photoshop. photoshop pun tak de. haha dulu ada lepas tu gatal tangan pergi delete sebab tak reti guna, sekarang menyesal! arghh. 

aku memang respek gila ar kat orang yang pandai lukis doodle ni. memang kiut miut habis la. ecececeh, siap ada yang buat bisnes lagi. wee ada yang bagi free, ada yang buat segmen, memang best~ hehe comel2 pulak ni. setakat ni aku belum tempah doodle. nanti kot. heeheh

ni la doodle yang aku dapat!


ni doodle aku dapat dari anyss. doodle yang pertama. dulu aku letak kat sidebar, lepas tu aku letak kat dalam tab pulak. hehehe terima kasih anyss. 




doodle ni aku dapat sebab join giveaway dari blog atien nabila. hehe doodle untuk blog contest punya :) terima kasih ye atien.





yang ni pulak aku dapat masa wanie buat segmen doodle untuk raya! hik hik. comel kan? ;D
terima kasih wanie!





yang ni pulak aku baru dapat dari fiz graphic, sebab dia buat segmen. dua kali masuk baru dapat, sebab ramai sangat join. tak sampai dua jam dah lebih 80+ orang dah masuk. aku memang tertinggal la kan. nasib baik ada segmen yang kedua. ekekke merasa la jugak aku dapat doodle yang kiut miut ni. hehe ramai puji kiut kan. ;D

terima kasih fiz!



dalam masa yang sama pun, aku join segmen dari nabil ni jugak. pun dapat jugak doodlenya. heheheh cute je. aku pun tak tau kenapa kedua2nya aku mintak warna torqouise. hakhak lepas ni nak try warna lain la pulak. dah sama pulak warnanya XD

terima kasih nabil ;D


nak dapat yang free punya memang susah, tak semua blogger sediakan perkhidmatan free, tapi bila ada macam ni, contoh segmen ke, boleh la dapat free. :) cantik pulak tu. sapa tak nak kan. hehehe

sapa nak doodle kiut miut macam tu, tunggu la nanti mesti ada segmen lagi. join la. nak tempah pun boleh! XD

aku tengah berkira-kira nak bagi hadiah la untuk 10 pengomen ( blogger yang selalu komen)  tegar blog aku. apa agaknya hadiah yang sesuai ek? ;)

17 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

bertuahlah dapat free hehe

yad'z said...

wah untunglah selalu dapat dodol.. ehh doodle.. hehehehe

Raihana said...

comey nye doodle2 tu.hhehehe.
ok lepas nie kena singgah sini lagi nie.nak hadiah.hehehe

eita said...

waaa....comel2 belaka..
kita tak pernah merasa pun...
nak join je semua dah penuh..

Musafir Melayu said...

cool.... ^.^

nuyui a.k.a miss YUI said...

bertuahnya..byk dpt ea..

sizuka[Izzati] said...

comel~!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ak suke tgk doodle merah itu jambu..cumel!! hehe

sahromnasrudin said...

wah!! ada chance la saya..ikut ranking sy no 6 tapi next week sy tak berblogging coz outstation huhuhuhhh

Mizz Atie Zieya Shukri said...

dah lama x jengah blog nih..have a nice day

are_lin@yu said...

wahhh dapat doodle..beznya..ayu terlepas nk join..hehe

Cik FaRiZaM said...

sernok nye dpt doodle....cantik la...

follow ur blog.

salam perkenalan

Boni JLL3 said...

wah..betullah.. comel2 doodle2 tu

teha said...

waa.. sume comel ;)

areena said...

comell . mana lukis ? ajarkan la : D

man said...

blh minta 1

anakpakshaikh said...

comellah... suka

ARTIKEL RAKAN BLOGGER