Thursday, September 8, 2011

JANGANLAH MENANGIS, SAYANG~

salam..

janganlah menangis sayangg~ itu kata2 yang automatik aku nak kata bila aku tengok gambar2 kat bawah ni. hehe kesiannya diaa~~

aku dari kecik2 sampai darjah 3 kot, biasanya mama yang akan gunting rambut aku. aku takkan pergi kedai. penah pegi tapi aku penah nangis, huahua macam dalam gambar ni la! keh3. penakut sangat. last2 sampai ke besar la mama yang gunting rambut aku..

korang macam ni tak dulu?











aku takot sungguh benda alah tu. orang panggil apa ntah. pencukur karen ek? haha penah kena sekali kot, meremang bulu roma. lepas tu kalau pegi kedai, dia angkat je pencukur tu, perut aku jadi kecut sekecut kecutnya, HAHAHA..

sejak tu aku pesan kat abah, tolong gitau tukar gunting rambut tu, jangan guna pencukur rambut tu kalau tak aku jerit. HAHAHA..

korang penakut ke tak atau cool je time gunting rambut? kui3

12 comments:

chiLleD...!! said...

npe ea budk2 nangis time nk gnting rmbut??diorg tkut trpotong telinga k?hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

lama dah tak potong rmbut =)

merahitujambu said...

budak paling tak suka potong rambut sbb diorg tak kenal org luarkan..

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

- abdul hadi abdul muti - said...

haha. time kecik-kecik dulu menangis jugak masa gunting rambut. dahlah menangis pakai vokal jaclin victor. wahaha

sizuka[Izzati] said...

dari kecik mak yang potong rambut, so tak takut.heeeee~

zulhilmi.tempoyak said...

sy dl siap sua pala lg soh gunting...


hahahaha


xmungkin kan..;p

Hafriz Mohamad said...

yg gmbr bwh skali tu nmpak ala2 marah, bukan nangis...haha

khairul said...

Wan Waja Chicken.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/wan-waja-chicken.html

Finaz Jaafar said...

kecik2 dlu slalu potg rmbut mcm laki so akn pky la mesin tu..geli tp xla ngs..skrg xla..cool jeh

Tukang Karut said...

hoho... aku macam tu la masa kecik2 dulu... geli nak gunting rambut...

IzwanNie Ey-nia said...

olo... comei sungguh muka bdk2 tu..

sy 'cool' aja bila kena gunting dlu..=..=

cik azeya said...

comelnye dorang nangis. hehe



dah lame tak gunting rambut. sesekali teringin nak gunting rambut macam lelaki pakai bende alah tu.


rimas kot rambut panjang. huhuhu

ARTIKEL RAKAN BLOGGER