Thursday, September 22, 2011

KEJUTAN UNTUK RAKAN SEPEJABAT ANDA

salam..

hari ni aku cuti!! yeayyyyyyyyy! nak nikmati hari cuti aku ni dengan merehatkan diri setelah penat bekerja :P

ni koleksi prank untuk rakan sepejabat. aku harap aku takkan pernah terkena dengan rakan2 yang nakal! :P

ataupun anda yang nakal??

kalau anda seorang rakan yang nakal., apa kata anda cuba membuat kejutan untuk rakan tersayang anda ketika dia pulang dari bercuti??? mesti dia terharu kan. lepas tu... grr. haha..

contoh kejutan yang anda boleh buat untuk rakan anda..


boleh buat agar2 keyboard.. agak2 macam mana dia nak tekan kan?? haha..


bungkus kerusi, meja, komputer, buku, pensil dan segala2nya la yang berada di tempat duduk dia dengan aluminium foil.


tampalkan banyak2 gambar artis yang paling dia tak suka. kalau dia tak suka justin bieber, silakan tampal gambar justin bieber banyak2!!

khas untuk kawan2 yang amik cuti lama. sempat la nak bercambah. hehe..

penuhkan tempat duduk dia dengan pop corn. lepas tu boleh kongsi dengan rakan2 yang lain makan pop corn!

letak jajan pun boleh. super ring paling mantop!! ;P

letak tikus banyak2 kalau dia seorang yang penakut pada tikus. tikus mainan atau patung tikus pun boleh..

penuhkan tempat duduk dia dengan belon.

susun cawan banyak2 dalam pejabat dia. jangan lupakan isikan air sekali. :))

letak sticky note banyak2.

balut tempat duduk dia dengan kotak. lagi banyak lagi bagus :P

warna pink sesuai untuk rakan lelaki yang macho dan sememangnya yang tak suka pink. ceriakan tempat kerjanya dengan warna pink!!


lepas tu kalau apa2 terjadi, aku tak bertanggungjawab ek,,,

LARIIIIIIIIIIIIIIII...

14 comments:

coklatberapi said...

ahahhaa kreatif...nak try buat lps ni..;p

Umie Artoqiemie said...

aku suka yg taugey. boleh dicuba nih haha

Nyamuk Terbang said...

yg tikus tue mcm kejam jerk

#ciksuzlin said...

best giler yang pokok tu~

bunga said...

hahaha...leh gak buat cam tu..haha..aduh yang pink tu cantik..

saperakue said...

sesungguhnya aku paling tak suka pic last =_=!

chiLleD...!! said...

suka yang brcmbh tu..agak2 kalo wat kt bos ok tak..hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

chomel je yg last 2, hehe~

merahitujambu said...

comelnyaaaa

nurayunni said...

kalau buat mcm nie kompem kene pecat punye..haha

ini aku? said...

hahahaha. kalo aku buat mau kena sepak terajang ahahaha.

sahromnasrudin said...

hati sy tak smpi nk buat cenggitu huhuhuhhh

Gen2Merah said...

ahahaha.. konfom rakan2 sepejabat akan ternganga tengok kejutan ini.. ekeke

leyzajamil said...

:D ... bagus jugak idea tikus tu.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER