Monday, September 12, 2011

KEK PALING BURUK DAN MENGERIKAN

salam..

selalunya kalau hari jadi kita kan atau nak buat suprise party kat sapa2 la yang kita sayang kan, mesti kalau nak tempah kek, nak cari kek yang cantik2, comel2 dan cute2..

apa kata buat kelainan tahun ni atau untuk tahun depan? hadiahkan kek yang paling buruk dan mengerikan kat kawan anda atau yang tersayang ye!! hahaha. ini untuk suka2 boleh la. kat family janganla buat macam ni ye :P

kek ni paling buruk dan mengerikan. agak2 berselera tak korang nak makan? cuba bagitau..

erk.


euwww..

whoa..

eh.

arghh..

bluwekk!!

grrr!

alololo.

*pengsan*

tu dia!!

hoh??



amacam? ada berani?

korang ingat aku berani sangat. hah? hehehhe :P

zzzzzzzzzzzzzz.

aku bukan penjual kek paling buruk ni ye. tq :))

20 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan...
sudah 4low kamu...4low kongsi play yer

haha...teruk giler kek...ngeri...mmg x sanggup lah adminkongsi nak makan...haha

suka entry awk...mintak izin kongsi...jika izin sila paste link entry sini yer
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

~~Ticer Wann~~ said...

giler kentang ahh kek cenggini

nadzli azlan said...

terus kenyang tgk kek kek nih T.T

sUe UnniE;) said...

bg free pun tak nak.. euwwww~~

Mizz Atie Zieya Shukri said...

na mkn pun ta lalu

sizuka[Izzati] said...

warghhhhh geliiii

bunga said...

xberani...hahahaa

NM02 said...

yekkkkkkk!!!!

Mila Ahmad said...

euwwww..geli..geli..

merahitujambu said...

tak lalu je nk mkn...hehehe

jom buat kek untuk saya pulak

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

sahromnasrudin said...

seriyes..tak lalu sy nak makan huhuhhh

ini aku? said...

cantek sesangat! hgahahaha

chiLleD...!! said...

baru ingt nk order ngan fatin..hehe

Tukang Karut said...

ermmm... yummmyyyyy!!!

Nur Farah Hani said...

tengok pun da ngeri.. uhuhu.. :P

budakijaupendek said...

euuw...
tp kek baby tu kelakar. hehe

Nafisah Ruslan said...

eee... menggelikan.. :p

Nafisah Ruslan said...

eee... menggelikan.. :p

Nafisah Ruslan said...

eee... menggelikan.. :p

bighagenjo said...

iyekkk

kek yg 1st paling keji

ARTIKEL RAKAN BLOGGER