Sunday, September 11, 2011

UJIAN INI HANYA UNTUK LELAKI

salam..

perhatian2, ujian ini adalah untuk lelaki. hanya lelaki sahaja yang dibenarkan meneka. kehkehkeh ala perempuan pun boleh la teka tapi ingat, jangan nangis guling2 bila dapat tau jawapannya okay!!

gambar di bawah ni ada 12 orang ratu cantik. tapi hanya 6 orang sahaja yang benar2 perempuan. lagi 6 orang adalah lelaki. cuba cari jawapan 6 orang lelaki secepat mungkin dan jawapan sebenar ada di akhir post ini.. ;D



teka dulu, yang mana lelaki yang mana perempuan??!!


jawapan dia...


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

sabar2..

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


JAWAPAN SEBENAR


soalan yang diberikan tadi adalah perangkap semata2. jawapan yang betul adalah kesemua ratu di atas adalah LELAKI. gambar diambil dari pertandingan Miss Lady Boy Pageant di Thailand.




jangan marah yaa~ kui3. sumber : klik sini

dua hari ini aku kerja dari pagi sampai malam..zzzzzzzz

20 comments:

sUe UnniE;) said...

cun gler.

breast silikon ;D

#ciksuzlin said...

tertipu (*____*) awat lg lawa dr aq ni~

AIZAMEV said...

yes.. aku teka dengan betul & tepat.. haha

Ridzwan Mohamed said...

perghhh....mmg tertipu!cume ade berape kerat je muke yg nampak lg kelelakiannye

Mizz Atie Zieya Shukri said...

uwaa...tertipu

Wani Ismail said...

cun gilossss .. ahahaha :D

Tukang Karut said...

errrr... mata dah juling...

bunga said...

kalah bunga..hahaha

Azie Azman said...

ceh..barsemangat azie renung nan carik mana satu pompuan..huhu

Balqis Riza said...

biar betoi!!!!

atyn said...

haha . semua cantik kowt ., seriusly igt perempun ke semuanye :)

- abdul hadi abdul muti - said...

cun gilah!!! kalah mak noks!!! hahaha

sizuka[Izzati] said...

agak dah sume laki LOL

Musafir Melayu said...

Assalamualaikum,

Oh.

Oh.

Ini sungguh seram...langsung tak dapat nak cam tadi...

=__="

chiLleD...!! said...

tuu diaaa...terbeliak mta..hehe

IzwanNie Ey-nia said...

grr!!! tipah tertipu tertipu!!! uwaaa... mati2 try teka.. adoi.. siap tgk mana ada halkum mana takda.. T___T

merahitujambu said...

mak ai cantik kalah saya ok..=p..

tapi tetap nampak lelaki..xleh lawan saya..=p

jom uat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

velasrizal said...

nsb baik tak ngorat

nitestalker said...

semua nampak halkum.... ekekekke

syieda_joy said...

semua cantek2...
bru nk amik buat kak ipar..

tp.. dah terjadi abg ipar pulak..hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER