Saturday, September 17, 2011

RAYA TAK JADI + VERN'S

salam..

tak sangka aku hari jumaat cuti =p ish2, kalau la aku tau dari awal, weehuuu. ni tau last minit so tak de plan nak kemana la. keh3. tapi hari khamis tu balik awal, pukul 2 lebih.

petang tu pergi tengok wayang cerita 'raya tak jadi' kat kulim landmark central.. dengan mama. hehe hari pertama la cerita tu dah ditayangkan. minggu depan bini-biniku gangster pulak. aduhh. padat jadual aku XD

memang best la cerita raya tak jadi. budak sebelah aku, perempuan, gila tak ingat dunia. kadang2 aku rasa tak lawak pun dia gelak. yang betol2 lawak, lagi la dia gelak.. ekekek geli hati aku. memang ramai la semalam. tayangan pukul 5 petang.



poster raya tak jadi!


hebat gandingan saiful apek + johan + jalaluddin hassan.

perlu ke aku ceritakan endingnya pada korang? hakhak.. tak payah la. mesti ramai tak tengok lagi. cepat2 la pergi. filem ni memang bagus untuk santaikan otak, ceriakan hati kalau yang tengah sedih. hehehe best2~

jangan risau, raya tetap jadi walaupun penyimpan mohor tu kena culik!! hehe kenapa?? kena tengok ye ;D

rasa macam nak pergi tengok lagi..uwaaa~

sambil2 tu aku pergi beli kasut untik dipakai di hari konvokesyen yang tak lama lagi akan menjelma. jeng jeng jeng. dulu pergi beli saiz tak de, aku pergi dengan kat jusco, langsung tak berkenan. kalau berkenan pun tak de saiz.. uwaa~ cerewet2. hahah.

dan pergi lagi ke kedai vern's di kulim landmark central, akhirnya berjaya membeli sepasang kasut yang cantik!! ;D


RM 39.90 je. okay la ni. nak pakai masa hari konvo je =p


ada tumit sikit, boleh la kot nak berjalan nanti. hihi..

kebanyakan kasut2 aku datangnya dari vern's, haha pun kadang2 bengang sebab aku kalau nak beli kasut mesti nak kasut tu dari vern's, tak nak kedai lain. haha :P entahlah, kasut dia banyak yang cantik2 dan mampu untuk kita beliiiiii, i likeeeeeeee~~ hehe

yang paling teruja, wedges memang berlambak2 dan betol2 mencairkan hati aku. tapi tak apa la, tunggu dapat gaji nanti, nak angkat sepasang wedges ja. mengidam lama dah ni XD

11 comments:

TopiJerami90 said...

owh...
baru download td..hehe
jom singgah blog sayaSini

syahirooAhmad said...

ha ah kan. lupa lak ade cite ni.. coz skrg nh yang ngah femes hantu bonceng..

sizuka[Izzati] said...

wah teringin jgk nk tgk cite tu.hehe cam best je.heeeeeeeeeee lawa kasut!

Bui Junaidi said...

teringin jugak nk tengok cerita ni nnt..mesti lucu kan..kasut tu lawa..murah lagi..

selamat berkonvo..hehe

Tukang Karut said...

jadi dah raya... eh... best ke cerita ni?

chiLleD...!! said...

kelantan xdop pawagam..xleh tengok..huhu

chiLleD...!! said...

ni nak wat stok jugk ker?hehehe

zulhilmi.tempoyak said...

dah nk konvo ek....congrat...;)

tp kn..tau tak spe plakon raye tak jd tu..??

ehemm...

sy la..hahaha..

xkne ngena...;p

Acik said...

x kenanye baju melayu bunga2 :(
tp kasut tu memang cun! :)

Nur Farah Hani said...

kat tempat fara pun hanay jename vern yang paling popular.. kire ada branded la.. yang lain semua so so je.. haha.. btw kalo konvo memang kene pakai kasut bertutup ea?? haila.. lecehnya.. sob3.. ;p

mrs redzuan said...

cantik kasut...=)
akak ade seketul henbeg vern's...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER