Wednesday, September 14, 2011

FOREVER ALONE???

salam..

hari ni hari rabu kan? wordless wednesday kan. haha tapi aku nak letak banyak gambar. arghh biar la :P

oleh sebab rabu aku cuti maknanya aku tersangatlah rajin untuk mengupload gambar sebanyak ni. haha sila scroll slow2 dan hayati setiap maksud gambar.

kepada yang sedang bersedih, meh kita layan ayat2 dalam gambar ni dan sedikit sebanyak akan rasa tercuit hati anda. geli hati pun ada. kehkeh

semua gambar ni aku search kat google. taip je 'forever alone'. berlambak2 keluar!

layann~~ ada 44 keping gambar!! selamat menghayati setiap maksud dan gelak sendirian =p


(1)
(2)

(3)
(4)

(5)

(6)

(7)

(8)

(9)

(10)
(11)
(12)
(13)
(14)
(15)
(16)
(17)
(18)
(19)
(20)
(21)
(22)
(23)
(24)
(25)
(26)
(27)
(28)
(29)
(30)
(31)
(32)
(33)
(34)
(35)
(36)
(37)
(38)
(39)
(40)
(41)

(42)
(43)
(44)
ADAKAH KAMU SALAH SEORANG DARINYA?

15 comments:

yui92 said...

kahkahkah.. lawak gila kot...

ok alone la jugak kadang2.. tp ok je =p

ini aku? said...

best gak tapi banyak sangat.

bunga said...

aduhhh..tapi sebenarnyer kita bukan bersendiri kan..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yg nyata..forever alone.. =)

Balqis Riza said...

takleh blah yg 8 planets tu..hahaha..

Kak Imun said...

Salam, fatin. Kalau kat facebook asyik alone, kita layan blog pulak. Gerenti tak alone, hehehe.....")

~~Ticer Wann~~ said...

haha... lawak!

sahromnasrudin said...

ohhh...awak memilih utk off day pd hari rabu erk?

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAH sadisnya.yg jalan dgn kwn2 tu bleh kira toleransi dak?KAHKAH.

Tukang Karut said...

aduyai... sadis sungguh ni...

chiLleD...!! said...

tak..sy bukn slh seorg..hehe

syieda_joy said...

^_^

syieda dah post dah.. dan hadiah pun dah diorg dpt..^_^
maaf la syieda dah delete semua post lame.. ade masalah..

btw thanks joint tau?

Nur Farah Hani said...

banyaknya..lawak2.. y compem forever alone la.. haha.. :D

Mizz Atie Zieya Shukri said...

haha..tacing je baca..heheh

bighagenjo said...

a ah
aku salah sorang
gile lahhh
hahahaha!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER