Wednesday, March 23, 2011

TERIMA KASIH PENGANJUR CONTEST!

salam

maaf. aku batalkan sticky post untuk bloglist tu. hehe. lepas ni sapa2 yang nak masuk dalam bloglist aku atau yang dah lama letak aku dalam bloglist korang atau yang selalu komen entry2 aku atau yang selalu tegur kat chatbox, aku akan letak kat dalam bloglist. okay? hehe. sapa2 yang nak masuk, komen je kat mana2 entry. insyallah, aku akan masukkan. :)

entry ni khas aku buat entry penganjur contest yang dah bagi aku hadiah atas apa saja yang aku menang! contest ada, giveaway ada. tak sia-sia aku buat blog baru untuk asingkan contest dan blog peribadi ni. weee.. alhamdulillah. thanks sangat2 yaaa! aku rasa lebih bersemangat nak join contest dan giveaway yang para blogger anjurkan! :)

tadi bangun je tido, ada hadiah atas meja! wow!! bestnyaaa. wee. memang terkejut aka pengsan sebab dapat hadiah yang sangat special dari buah hati aka penganjur contest yang baik hati! :)

aku menang contest tu sebab aku masuk contest ni. meh tengok meh.
6 hari je contest ni ha. kejap je. weee


syarat2nya..


ni jawapan aku! klik untuk besarkan! hehe


dan tak sangka aku menang!yeah!

dan tadi aku dapat hadiah ni...


wow! tertanya2 aku apa ada dalam kotak ni. kui3


jeng jeng jeng. jam tangan!!!! menjerit aku! hehe. tak sangka.

terima kasih banyak2 kepada yad'z sebab pilih aku sebagai pemenang dan bagi hadiah jam tangan ni. suka sangat2 dan rasa terharu giler! ;P akan ku pakai selalu!!

nak kenal yad'z??

klik SINI



hadiah2 lain yang aku dah terima adalah dari..

aku menang saguhati dan dapat rempeyek sebungkus! tak sempat nak amik gambar sebab cepat habis! haha. sedaapppp. thanks!!


selain tu dari mamalyna..


yang ni lucky draw! tak payah buat entry cuma komen kat entry dia je, alhamdulillah, nama aku naik jugak! huhu. thanks mama lyna!!


dapat hadiah:

sudah siap melekat di peti ais rumah aku~ kui2. cantikkan? siap ada sudu. hihi



menang lucky draw lagi dari contest yang shaizhar buat!

dapat topup rm5! dah dapat pun.. heeee. suka2! thanks shaizhar!! ;)



dan menang saguhati contest bifa's collezion!

dapat baucer rm5! aku tak tuntut lagi sebab duit pun tak de nak beli barang yang dia jual. insyallah, satu hari aku akan beli kalau ada duit nanti, mungkin bukan dalam masa terdekat ni la! hehe.. apa2 pun thanks mrs bifa



sebenarnya aku join contest secara suka2 dan contest yang pertama aku join adalah dari blogger yang bernama ASADA, contest gambar terbest kot, lupa dah. hehe. sejak tu memang aku join contest dan giveaway selalu sehinggalah tertubuhnya blog baru aku iaitu NOOR FATIN DAN CONTEST dan sejak tu aku seronok join! ramai woo yang tegar2 join contest! hehe.. kalau kalah, tak de rezeki nak menang, kalau menang, alhamdulillah, rezeki aku! :)

sedang plan mahu bekerja di tempat sendiri.weeee.. moga tercapainya impian itu. amin..


11 comments:

Gen2Merah said...

wahh, bestnya... Tahniah

Cik Ezy said...

murah sngguh rezeki awk..
hehee..
byk dpt adiah..
tahniah!

shahjiehan said...

tahniah!! jam tu lawwa!! nk jugak!!

Nur Farah Hani said...

ma aihhhhh banyaknya.. jam tuh gilew ar.. jelous.. ;p

kay_are said...

banyak nye menang contest! tahniah ye ^_^

shahjiehan said...

boley x nk jam tuh~ waa... syok2..hahah

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

uihhhhh handalnya kamu ni... tahniah tahniahhhh... rezeki kau lerrr... aku banyak kontes tak adernyer menang

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

menang jangan lupakan gua yek

✿....rossa alina....✿ said...

wahhh..tahniah2.. :)

bunga said...

taniah..

sahromnasrudin said...

wah!!! tahniah..jam tue..adiah skrg nie makin mewah la kalau buat GA...dah maju blogger sekarang

ARTIKEL RAKAN BLOGGER