Tuesday, March 8, 2011

SWEET SANGAT KALAU ADA LESUNG PIPIT!

salam

pertama kali kalau aku tengok lelaki atau perempuan, aku akan tengok senyuman dia. dan bila dia tersenyum je, kalau ada lesung pipit, aku mesti akan kata 'whoaaaa, dia ada lesung pipit la! sweeetnyaaa!!'. kehkehkeh

serius,. bagi aku, orang yang ada lesung pipit ni sweet sangat2. baru-baru ni mama ada tegur aku, cakap aku ada lesung pipit. erkk. selama aku hidup, 1st time orang cakap aku ada lesung pipit. haha. dan tadi pun aku belek2 la muka kat cermin, tersengih sorang2, memang la ada.. tapi sikit sangat. tak lekuk sangat pun la. grr. haha

takkan aku pun jadi sweet jugak kot? huahua eh gurau je...

aku baca blog ni.. dia kata dia dengar ada orang cakap, yang sesiapa yang ada lesung pipit ni sebab otot dia cacat.. betol ke? terkejut jugak aku. tak pernah pulak aku terfikir orang ada lesung pipit ni sebab otot dia cacat. bagi aku, satu yang unikkk dan aku jeles sebab aku tak de lesung pipit! hahaha..

lelaki akan bertambah2 manis kalau ada lesung pipitt! perempuan jugak. alalala sweetnya, aku akan tumpu perhatian lebih kalau tengok orang ada lesung pipit ni haaa.. kui3

aku search kat google dan terjumpa gambar ni :


lelaki yang ada lesung pipit. sapa mamat ni? bagitau aku. aku memang tak kenal! rasanya dia korea2 jugak la. sapa minat korea tu. mesti kenal kan? hehe


perempuan yang ada lesung pipit. preity zinta kot kan? aku pun dah lupa. kui3

korang ada lesung pipit?? korang memang sweet la! ;D

23 comments:

fadhdeela said...

comeynyer..tu namanyer kecacatan yg cantekk! hihi

Meh singgah: Video Terbaikkk la yopp!!

Atsuko Ichirou said...

lesung pipit tu kecacatan yg sweet kan??
hehee

lavender harum wangi said...

siwon SUPER JUNIOR~!!! ehem, aku pun ada lesung pipit.. sweet tak? sweet tak? hahhahaha :D

Ain Atika Zailani (PAL) said...

hmm jelesnye....

Balqis Riza said...

aku ade lesung pipit..aku sweet! yeay! :D

Budu Masin said...

mmg suwit....dalam keluarga sy adik bongsu je ada lesung pipit tak thu genetik mana dia bawak

sizuka[Izzati] said...

tu siwon super junior~!hoooooooo noooooo aku pun suka sgt tengok orang yg ada lesung pipit.rasa macam comel sgt.hahaha.kalau bebudak lagilah geram.

Nur Farah Hani said...

yups... fara pun pernah dengar lesung pipit tu sebenarnya kecacatan lajugak.. tapi kecacatan yang indah.. santek... fara pun ader.. eheh:p bangga sekejap.. tapi takderla berlekuk gila... per lagi cepat2 senyum banyak2 biar pipi berlekuk.. tehee,.. ;p

platipus said...

mekasih..grr!

chiLleD...!! said...

memg org yng da lesung pipt nmpk sweet bile syum esp lelaki..hik3

bunga said...

lau sikip jer lesung pipit org panggil telaga buruk..hehe..bunga pom selalu org ckp telaga buruk..cz ada ciput jer..haha..

misz FaTiN said...

fatin xde lesung pipi.. so,, xsweet la ek..hahahaha..;p

merahitujambu said...

suwit..tp sy xde..jadi cmne eh>>?>

Heidi Shafiq said...

aku pun ade lesung pipit gak.. tp kat lutut.. kih3..

nora said...

oh aku tak sweet upe nye :p

ENTRY HOT : Senyum ^_^

Mieyyra Lolyver said...

Saya ada lesung pipi jugakk , hee thankss :)

nonamanis said...

aq pon xde lesung pipit..psni korek ngn gerudi nak ad gak..huhuhuhu..mai sumer yg xde kta gerudi..:)

nonamanis said...

aq pon xde lesung pipit..psni korek ngn gerudi nak ad gak..huhuhuhu..mai sumer yg xde kta gerudi..:)

nonamanis said...

aq pon xde lesung pipit..psni korek ngn gerudi nak ad gak..huhuhuhu..mai sumer yg xde kta gerudi..:)

syira slyfix (: said...

wah !
wink2 .
terasa sweet sebentar .
haha .
(:

eykaa aziz said...

segan org ckp sweet ade lesung pipit. ^^

mrfauzana said...

pergh!!!!giler ahhh sweet

Nurul Mohd Nor said...

saya ada lesung pipit ngeeee \( ^0^)/

ARTIKEL RAKAN BLOGGER