Tuesday, March 22, 2011

JOM JOIN BLOGLIST : MENGHARGAI FOLLOWER BARU DAN LAMA

STICKY POST, ENTRY BARU DI BAWAH!



salam

lama aku dah tak rombak bloglist. alhamdulillah, follower aku pun dah 921 followers dah setakat ini. terima kasih semua yang dah follow blog ni!

korang tak perlu buat entry, tak perlu tag orang, nak follow ke tak nak terpulang, sebab bloglist aku umum. sapa2 yang ada blog boleh masukkk bloglist aku.

terutama kepada follower yang dah follow blog ni, sila-sila join!

cuma tinggalkan,

url blog di kotak komen dan bagitau, anda mahu kategori mana, si cantik atau si kacak. lelaki untuk si kacak, perempuan untuk si cantik!

senang kan?

kepada kawan2 rapat aku, kalau nama anda dah ada di bloglist 'berkongsi suka dan duka', tak perlu join bloglist ni sebab nama anda dah ada di bloglist yang khas untuk kawan2 rapat. check dulu ye!

sertakan url blog sekarang! di kotak komen ini yer! tenkiu2!


url blog :

si cantik atau si kacak :


:)

update-kalau seorang blogger ada lebih dari satu blog, nak letak link semua blog anda pun boleh :)

22 comments:

merahitujambu said...

waa..bagus kan..good luck

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

orang berbudi
kita berbahasa
orang memberi
kita merasa..

terima kasih ya..

http://www.sahromnasrudin.com
si kacak ( blogger lelaki) hehehehehee

Fieda said...

saya dh lama follow fatin dan nak join :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com

ayu sleeping said...

nak join

url blog:http://sweethoney-ayu.blogspot.com

si cantik jelita...hiiii

ap said...

baru jd blogger..xfhm sgt..tp nak join..hee=)

http://hidupunah.blogspot.com/
blog si kacak..

thank

lavender harum wangi said...

ehem2~ blog Jay jgn lupa ye~ kekekekekekek~~


http://lavenderharumwangi.blogspot.com/

saperakue said...

fatin terbaik!!!

aMyErInAiMiE said...

hi fatin! nk join bloglist kamu bole?


url blog :http://eringilegambar.blogspot.com

si cantik atau si kacak :kategori si cantik

tapi Erin ade bloshop jugak.so kalau sudi, masukkan link ni skali bole?---> http://amyamyshop.blogspot.com

tq fatin!

velasrizal said...

wah nk join boleh?

http://akudansesuatuz.blogspot.com/

sizuka[Izzati] said...

nak nak :)

url: http://worldofsizuka.blogspot.com

sizuka[Izzati] said...

seriously lupa.tertekan enter HAHAHA.

si cantik [auwwwwwww segan :P]

☻UsaGi NaNa☻ said...

hihhihihi...ak cm nk polo..tp blog ak agk membuhsankan..so xpe la..tahniah la ko..caya la..rajin ko ek..ak jew xde mse..penat keje = tido...huhuhu~~gudluck yg len...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

uihhhh baguih gak cadangan ni....tapi nak kena rajin gak macam ko...

Amy Syaquena said...

si cantik

http://sinarraudah.blogspot.com

Myfrin's story said...

Salam, fatin. Terima kasih atas jemputan....:)

http://jafrin67.blogspot.com/

Good luck pada peserta semua....:)

bunga said...

Alhamdulillah..cayalah..

Nur Farah Hani said...

nak menyibuk jugak boleh.. ehehehe..

http://nurfaraain.blogspot.com..

thanks yaa,,,

Azmi said...

oh ok...nak join jugak
ni dia
www.budumasin.com
nak kategori si kacak..haha

faiq said...

fatin love faiq.. :)

Mujahadah said...

yeayyy..nak join lagi...

http://mujahadahmardhiah.blogspot.com

SI CANTIK yang ayu lagi menawan.. erk..lebih2 lak mJ kan..hehe

kay_are said...

klu : saye ni laki.. time kasih =)

http://kazreal.blogspot.com/

cik teynteyn said...

kite terlambat ker??

hehe .. kalo trlmbat , na buat cmne .. hehe.. sedih..

tp nak jugak brada di bloglist kak fatin. hehehe

tp sbb takde tarikh tutup , cube jugak la.

http://cintasanggadis.blogspot.com/

ARTIKEL RAKAN BLOGGER