Tuesday, March 15, 2011

SUKA CUPCAKE MACAM AKU? NAK TEMPAH CUPCAKE SEDAP KAT AREA KULIM? MEH SINI.

salam

family aku dan sangat tau aku suka sangat2 dengan cupcake. dulu masa anniversary aku, aku nak sangat tempah cupcake, ada satu je blog yang jual cupcake, kat area BM, tapi emel aku sampai sekarang dia tak balas, last2 aku tempah kek biasa je. tu pun sedap gila!! heehe. kat mama angkat aku sendiri.

keinginan aku terhadap cupcake tak dapat dibendung lagi. aku suka tengok warna, corak, dan bentuk yang comel-comel. aku selalu berangan nak buat doorgift masa aku kahwin nanti. aku selalu berangan nak tempah cupcake comel kat  sempena birthday dia dan anniversary kami. aku selalu berangan nak tempah cupcake untuk mama dan abah aku. aku selalu berangan.. berangan! aku tak nak angan2 tu jadi angan2 mat jenin je. ahaks

segalanya bermula apabila ada friend request kat facebook. aku tak kenal. mutual friend: roslan.aku tanya , dia kata kawan dia, ada jual cupcake. aku cepat2 approve. agaga. paling2 aku suka sebab kawan dia tu dok kulim, satu taman dengan aku dan ia sangat memudahkan untuk aku tempah cupcake selalu tambah2 bila ada duit. hik hik

baru2 ni aku ada beli cupcake kat kemaman. banyak jenis cupcake! aku beli 2 je. hehe



cupcake yang coklat tu harga dia rm4. yang sebelah rm3.50.

yang coklat tu sangat la sedappppppppppppppppppp! rasa macam nak beli banyak2 je. ahaks. yang kedua tu manis sangat. rasa sikit2 boleh la. huuu. ok la. baru rasa dua je :P

ok, ni nak promote pasal kawan aku dan  punya cupcake. nak tengok tak? tak nak, aku nak letak jugak! haha



segala jenis gambar aku copy dari album beliau. aku letak watermark sendiri sebab nak pelihara buatan dia sendiri. taknak la orang amik kan :P



ni harga yang dia tawarkan..


antara cupcake hasil tangan beliau..


ni tempahan untuk doorgift

sesuai untuk perkahwinan.


untuk birthday


tangkap rama2 seekor! :P


sesuai untuk peminat bola!


9 bijik!


berbagai jenis dalam satu kotak


peminat MU. untuk aku sesuai la :P :P


siap letak oreo!


antara jenis kotak yang digunakan!


ada ceri. nyum nyum


untuk pertunangan.


beliau lebih fokus pada cupcake untuk perkahwinan, pertunangan atau apa saja majlis. segala perubahan harga bergantung kepada beliau. hihi..

penduduk daerah kulim, atau area2 yang berdekatan dengan kulim, termasuk penang, boleh la dapatkan cupcake ni. tak de pos2 sebab nanti rosak la cupcake :P lagi senang, amik terus ke rumah dia.

nak contact dia, pergi ke blog http://yaya-collectionblogspotcom.blogspot.com/ contact dia kat blog dia dan sebarang pertanyaan boleh la bertanya kepada beliau.

ada duit nanti, aku nak tempah cupcake banyak2 :P :P



14 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah macam2 cupcakes ada ek fatin
rambang lak mata menengoknye ngeee

yaya cupcake said...

YA ALAHHHH...rajin fatin!mwahh thxxx dear...

Anonymous said...

thxxxx..;)

nasmyera said...

sedapnya atin!!!! kami pun suka cupcake..kat kulim ada lg satu gak cupcake kami selalu tempah..kami reka corak sendiri kekadang tu..eee dapnya tgk!!! nak!!!

sizuka[Izzati] said...

hohhhhhh.nnti nak belajar buat cupcake sndiri lah.hihi~

FANA said...

wahh ! gilaa comel cupcake ni sumee . geramm tengokk >_< decorations diaa cutee !

platipus said...

salah satu punca kenaikan berat badan aku adalah kerana rajin baca blog kau..




byk nye makanan kt sini!..

sedapnya cupcake!

JIJI YU said...

muahaha..aku tak leyh makan kek wooo...

Nur Farah Hani said...

omg.. sedapnya.. fuh.. mengugat iman kuh yang na diet nih.. ehehehe..

Novelgurl said...

Salam kak..wah ! banyaknya jenis cupcake..pergh ! terliur rasa.

P0polita said...

ala.. kalau boleh post kan best.. huhukkk.. sedapnye cupcake...

MataHati @ MH said...

selalu mkn cupcakes kat kenduri kahwin jer... nampak seap lah cupcakes yg ada ceri tu

ORDER BY SET said...

mehh la jd my followerr;)

nora said...

suka tgk cupcake comel
nak makan sayanggggg

ENTRY HOT : Lucah Day :p

ARTIKEL RAKAN BLOGGER