Thursday, March 17, 2011

KOLEKSI HEADER LAMA DAN PERASMIAN HEADER DAN NAMA BLOG BARU!

salam

entry kali ni aku nak tunjuk koleksi header yang aku dah pernah ada dan pernah buat dan pernah guna kat blog ni. tapi header yang aku masih simpan ni, header masa aku dah bersama dengan kui kui. header yang lama masa aku tengah single aku tak tau aku simpan kat mana..wuu. ada dalam laptop lama rasanya. biar je la. kui kui

sebelum tuuuuuuuuu. ni header aku buat 2 hari lepas, header untuk blog contest aku. ni 1st header untuk blog contest aku. hehe.. nampak ala-ala klasik sikit. simple gila. aku malas nak buat banyak2. gambar ni aku snap kat belakang rumah. hehe





dulu2 masa aku single, dari mula aku tulis blog, tajuk blog aku aku letak 'im letting go' sebab masa tu aku tengah kecewa. hik hik. ntah kenapa la kan. wee.

lepas dah bertemu dengan buah hati pada november 2009, aku pun tukar la nama blog jadi ' never be replaced'


ni header aku buat sendiri. tapi sekejap je aku pakai sebab tak lawa! haha,. aku tak berkenan so sekejap je aku pakai..


lepas tu aku mintak gambar2 lama masa dia kecik2 dan akhirnya terjadilah header ini..


aku buat sendiri guna picnik.com. lama aku pakai sebab berkenan. hehe suka2!


lepas tu tukar lagi..


lama gak la pakai.. hehe tapi nampak muka aku besar sangat la. malu pulak aku rasa. ahaks


masa boring2 aku design lagi. jeng jeng jeng. gambar kat pantai jerejak. lynna vavavoom snapkan dan aku suka!



ramai puji cantikkkkkkkk. hehe bangga aku rasa. kui3. lama gila aku pakai header ni..wee


lepas tu masa aku kat kemaman, baru je sampai kemaman, aku buat header ni pulak. ni gambar kenangan last kitorang keluar sebelum aku balik kemaman, masa ni kat jusco. hehe aku design khas untuk buah hati yang tersayang. motif letak big apple saja nak bagi orang terliur dan ramainyaaaaaaa yang puji cantik dan terliur tengok big apple tu. nyum nyum. hik hik


cinta kami umpama big apple. manisnya. hehe


lepas tu lama pakai header ada big apple tu, aku berkenan pulak dengan background ni.amikkan. hehe so aku buat header baru. tapi kali ni hasil kerjasama . huhu..  banyak tolong la.. heee


bye bye header lama. hehe


sejak2 kitorang kapel, aku guna nama blog ' sekali kami melangkah ke dunia cinta', lepas tu kat header mesti ada ayat ' kami takkan pernah berpaling'. weee lama sangat dah. so hari ni aku nak tukar pulak nama blog.

ringkas dan padat. guna nama sendiri. NOOR FATIN. dalam dunia blogger ni. ramai yang nama fatin tapi setakat ni yang aku tau aku je la guna nama NOOR FATIN ni. so aku nak guna nama aku sendiri yang banyak menaikkan blog aku ni dan jadikan nama blog. hehe

dan aku merasmikan header baruuuuuuuuuuuuu. jeng jeng jeng *bunyi mercun* pom pom pom



terima kasih kepada anyss kerana design header ni untuk aku. sebenarnya banyak kali dah aku teringin sangat ada orang buat header untuk aku, tapi aku tak pernah terbukak hati la tapi bila tengok anyss design untuk kawan2 dia, terus berkenan. wow!! cantiknyaaaaa. dan aku mintak dia buatkan. dan dia buat 2 header untuk aku. waa. bestnya bestnya..

saja je aku letak nama buih cinta noor fatin. kahkah apsal buih cinta? aku dapat idea masa aku basuh pinggan, aku nampak buih. hahaa. cinta? aku kan tengah bercinta. ok tak sebab aku pilih buih cinta? hik hik..

apa2 pun aku suka sangat dengan design yang anyss buat. thank you so much!! happy sangatttt.
bila lagi kan nak merasa kelainan pada header. wee wee.. tak de gambar, hanya tulisan dan kartun2!

buat masa sekarang aku guna satu header dulu, nanti aku tukar header lain pulak k. hehe dua2 cantikk dan aku tak tau nak pilih yang mana satu. ok xpe, ikut turn! hehe..

nak kenal anyss, pergi ke blog beliau. http://monsterbunney.blogspot.com/

wahh. nyaman rasa masuk 'rumah baru' ni. angin baru. kui kui

komen anda??


13 comments:

sizuka[Izzati] said...

lawa~!lawa~!

lavender harum wangi said...

comel header. sesuai dgn background :D

hilmi said...

Waaaa...nice,..to be honest header yang ada rama ramai tu cantik...

n doakan semoga anda berdua bahagia..:)

-zoul yazix.

Miza Yusof said...

comel je. muka korang berdua seiras lah macam adik abang :) apa-apa pun seoga bahagai dan hubungan berkekalan :)

saperakue said...

waaaa comel~~

| xDer | said...

suka header yg dua dari bawah :)

Recently: Keturunan Syed/Sharifah Ni Mulia Sangatkah?

Luna Chempaka said...

waaa~ malu nye.. muke da blushing.. thnks atin :p

merahitujambu said...

cantik laa suka nampak kemas tu yang ada rama2 tu..cantik sgt

JIJI YU said...

mueheh mmg ko hebakk tol bab2 ni.aku salute2...

Nurfazilah Cipa said...

cntik header bru tu!jeles!huuu~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh dah banyak header ko yerrr.... mmg hasil nye nampak banyak perubahan ketara banyak peningkatan dan semakin menarik dan tertarik pulak....

Budu Masin said...

simple yet nice and elegance

Farhan Zulhusmi said...

satu anjakan pradigma...lama xmasuk sini...rindu rasanya...emmm....
lawa header tu...nice......

ARTIKEL RAKAN BLOGGER