Wednesday, March 9, 2011

AKHIRNYA TERGODA JUGAK AKU. HAHA!

salam

hai hai hai. apa khabar? semua yang ada lesung pipit sila senyum2 segera. menampakkan lagi senyum pipit anda. hakhak ramai ek yang ada lesung pipit. boleh pinjam tak? aku jeles sebab aku ada sikit je lesung pipit. nak dalam2! waaaaa.. err. yang mamat hensem tu nama dia siwon. ika bagitau. lepas tu jierah. ok ok. siwonn. nama penuh dalam ic?? err..

hari ni rasa bosan sangat2. tak tau kenapa. dan tetiba tangan aku ni gatal klik satu benda. pewitt. tergoda jugak aku. selama ni aku tak nak join sebab malas nak isi borang tapi tak tau kenapa hari ni aku tergoda. sampai hati kau goda aku weyhh!!

nak tau sapa buat aku tergoda hari ni?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


opss ini hari2 buat aku tergoda. tak payah cakap hari ni je la kan? kahkahkah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ni yang betol2 punya! HEARTBEAT!


ni home heart beat. saja aku crop bawah2 sikit supaya nampak salah seorang blogger kita jugak, mamiuyun. keh3. fuyoo. nak kenal mamiuyun? klik SINI


selain dapat menjana pendapatan sampingan.. selain menggunakan iklan nuffnang, mari join heartbeat pulak! lagi senang dan iklan-iklan pulak takkan ada efek kat nuffnang. so boleh la guna dua2 iklan ni serentak. nuffnang dan heartbeat!

satu klik 4 sen je tapi rasanya traffic tinggi rendah diorang tak tengok. macam nuffnang. nuffnang bergantung pada traffic.. heartbeat tak de., rasanya la. aku belajar tak abis lagi pasal heartbeat ni haaa. agaga..

ada orang kata ' satu klik 4 sen je?' peh. 4 sen pun, kalau kumpul2 lama2 jadi banyak. sikit2 lama2 jadi bukit! cuba tengok blogger2 lain, ramai yang dah boleh menjana pendapatan sampingan melalui heartbeat!

ok la kan dari 0 je yang kita dapat? hehe. err cek pertama aku dari nuffnang rasanya dah sampai kat rumah faiq. rasanyala, dia pun tak bagitau apa2 pun lagi. aku tengok blogger2 yang lain dah terima cek masing2. huhu. hepi sangat la kan. cek tu boleh buat kitorg berdua makan pizza, kfc dan big apple dalam satu masa! kui kui..

aku tak pandai buat tutorial pasal heartbeat ni. aku tak belajar semuanya lagi. baru dok usha2. hehe kalau korang nak tau lebih lanjut, search saja kat google okay? :)

sesiapa yang dah menggunakan heartbeat, ringankan tangan anda untuk mengklik heartbeat aku yaa! lepas tu jangan lupa bagitau nama dan link blog anda, dengan pantas aku akan klik korang balik. sama2 tolong la kan? sama2 dapat duittttttttttt. :) nak bagitau kat chatbox pun boleh kat kotak komen pun boleh. dua2 aku terima. jangan senyap2 sudah okay. kang aku tak tau pulak sapa yang klik heartbeart aku tuuuuuuuu..

susah la pulak nak sebut perkataan heartbeat kan. so aku panggil dia HB la. semua orang panggil HB kan? keh3..

kepada yang belum join HB lagi,,

jom2!!


atau


atau


ikut korang nak klik yang mana okay! hik hik..

nak tengok tutorial pasal heartbeat, search saja kat google okay! ;D

HB, kau kekasih baruku.. hik3

10 comments:

lavender harum wangi said...

wowowowowowo~ igt kan tergoda apa la tadi. :D hahaha~ kalau rajin aku pasang benda ni plak kat blog :D

"miko itu nana" said...

haha..nama die dalam ic choi siwon kot..hihi..


sume org promote heartbeat..
menda ha tu...cam nuffnang ek?...huhu

tomato said...

wehuu!egt tergoda dgn ceq..ekekeke :P
yey HB ! :)

DiaUmaiNiNaz said...

ikhlas lawatan sambil klik HB...tolong menolong amalan mulia kan Fatin kan !

Nur Farah Hani said...

ahahhaa.. fara pun datergoda gak ngan hb nih.. ekekeke.. wah nuffnang dapat cek erk.. nak kepsi :P..

na tekan nganseiklas hati so tak mau bgtau bila na tekan.. ahahha.. XD

hanis said...

nak tekan jugak lah...ok siap :P

P0polita said...

x faham sebenanye nak pakai HB ni.. sebab pnh ade bbrp org yg berkunjung ke blog popolita kate diorg da klik, tp bile chek balance, tetap 0sen jgk.. x naik.. pastu, esoknye terus pdm iklan HB ni kt blog..wuuhuuu

Myfrin's story said...

Salam, fatin. Kak dah klik heartbeat fatin. Memang kiut2 brg2 yg diiklankan. Mungkin kak pun akan join HB....:D

n@jwamz said...

~wallaaa~ mcm best je hb ni... nak try la nanti...huhu
skrg ni, nk bw pun x menyempat..huwwwaa

sahromnasrudin said...

sy dah join..tp tak cecah singgit pun lagi heheheeee

ARTIKEL RAKAN BLOGGER