Friday, September 17, 2010

TERUS TERANG-RADJA

Jangan pernah kau katakan
Bahwa cintaku terlarang
Karena tak ada yang tahu
Arti cinta sesungguhnya


Cinta datang dari Tuhan
Yang tak mungkin ku hindarkan
Karena aku manusia
Yang pastinya butuh cinta
Kepadamu aku terus terang
Bahwa aku memang masih sayang
Demi kamu aku relakan perpisahan


Hanya kamu yang aku sayang
Bersamamu jiwaku melayang
Demi kamu aku relakan perpisahan


Perpisahan..
Cinta datang dari Tuhan


best lagu ni, serius best. aku suka. mendayu2 je. haha dari dulu lagi aku peminat radja. dari dulu la, dari form4, semua lagu2 radja aku hafal. haha XD


***masih kat kg, pekan darat :)

5 comments:

Suara Kalbu said...

Berukband akak memang *&$@3$%!!!!!xxxff ( kan akak dah mencarut khekehekeh )

Shoutbox fatin tak kuar kat lappy akak nih. Singgah nak beritahu thanks singgah dan komen blog akak.

Sebagai upah, akak klik je antor fatin pegi SPA Cress. Enjoyyyy

sizuka[Izzati] said...

laju radja best best kan.suara kemaen sedap.

Un Phat Lee said...

betul2 gua pun suke lagu nih. XD

NOOR FATIN said...

suara kalbu: ok kak~ hehehe

izzati: tau xpee..:)

un phat lee: gua pn XD

Eyriqazz said...

minat radja ke?

P/s : dijemput join My Raya Moments Contest

ARTIKEL RAKAN BLOGGER