Monday, September 6, 2010

CONTEST COUPLE MUKA SEIRAS

salam~

sejak2 dah boleh guna laptop, aku start nak join contest balik!! haha~ xpe, cuba. kalau ada rezeki, insyallah., dalam banyak2 contest, aku dah dapat dua hadiah. 1st contest cik gaban. dapat hadiah lilin wangi. 2nd, lucky draw by miss lullaby. cuma hadiahnya je tak sampai lagi. hehe lepas raya. huhu. :)

dah sebulan lebih aku tinggalkan dunia contest..ecececehh.ok hari ni aku nak masuk contest. 1st contest ni~ haha contest couple muka seiras? seiras ke kami? haha orang kata kalau seiras, jodoh panjang. doa byk2~ insyallah.. :)

contest dari layan lynn.. jom kita layannnn syarat2 dia :

ni banner contest lynn~


1. Kepada semua yang singgah blog Layanlynn nie...dan yang rasa nak join
2. Jadi follower lin ek..-- Jeles tgk follower orang beratus-ratus..hehehe~~
3. Buat satu entri tajuk contest nie beserta dengan Banner tersebut dalam blog korang..
4. Sertakan sekali gambar couple korang yang jelas..Yang Lin boleh tgk keseirasan kamu!
5. Terbuka kepada couple-couple...Yang dah kahwin..Yang xde pun..nak letak gambar adik beradik pun boleh! Tapi syarat hanya 2 orang saje..Kamu dan sorang lagi..
6. Banner tolong letak kat side bar ek?? if boleh jek.. (x wajib)
7. Gambar korang tak boleh edit!
8. Tak payah nak tulis panjang-panjang entri..just terangkan sikit pasal contest dan letak gambar ...
9. Letak kat comment nie after korang join..
10. Tag 2 orang..

TARIKH TUTUP : 1 OKTOBER 2010



" Seorang pemenang akan dipilih dan didebitkan rm20... "
If ramai join..Lin akan bagitaw lagi perubahan pada hadiah ini..

DONE!

best tu contest ni~ haha nak join la. hehe lynn, anda berdua sgt sweet. :)


aku pertaruhkan gambar ini. ada 2 la lynn. leh kan? pilih je antar dua tu k :)



tag: ana mardia dan nana usagi kechik. haha diorang selalu masuk contest~ lalala..

sapa2 yang nak join, sila klik SINI. join tau! mana tau ada rezeki~ :)

done! thanx lynn

5 comments:

meeranamera said...

memang same pon muke.. meera suke :)

Siapa Lin?? said...

Dah terjah..
Good Luck..
memang sama

NOOR FATIN said...

meera: thanx yaa! hehe

lin: ok thanx! :)

muffins Jue said...

a'aa la same..hee
gud luck dear..
moga kekal hingga hujung nyawa..amin

NOOR FATIN said...

jue: hehe thanx tau..amin :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER