Thursday, March 29, 2012

SERI BAKAL PENGANTIN - IRMA HASMIE

assalamualaikum..

dah lama aku tak buat entry pasal artis. hakhak tapi kali ni nak buat jugak XD sebab irma hasmie sangat cantik di majlis pertunangannya. seriuss. i likee. hehehe baju cantik + tudung cantik + muka memang cantik dan semuanya cantik la. yang paling penting, menutup aurat. indahnya wanita bertudung ni ye ;D

irma hasmie telah bertunang dengan seorang jejaka bernama Reza Syah Ameer Dato' Radzuan pada 24 mac 2012 yang lalu.insyallah mereka akan bernikah pada 1 julai tahun ini. insyallah. moga dipermudahkan segala urusan. :)

sebabkan sejuk hati memandang gambar2 ni, aku nak tempek gambar2 tersebut di sini. hanya yang terpilih saja. bukan semua ye. hik hik

INILAH TUNANG IRMA HASMIE. HENSEM KAN? ;D

kredit ; HATTA DOLMAT






WARDINA SAFIYYAH PUN ADA! ;D







cantikkan warna tema majlis pertunangan ni. cantik gila. lembut je warna. sejuk je mata memandang. hehehhe. aku memang suka warna ni dari dulu lagi. hik hik

info : semua gambar adalah milik Hatta Dolmat Couture, diambil oleh The Kliker | Wedding & Portraiture Photography. Official Photo & Video untuk majlis ini ialah Hazlenart Work Photographic Studio and Sweet Motion Production.

kredit : The Kliker | Wedding & Portraiture Photography :) selebihnya gambar boleh tengok kat page ni ye ^__^

14 comments:

Narumi Isozaki said...

setuju! suka irma hasmie yg skang! sgt berseri-seri muka dy kan? baju tunang dy mmg gorgeous! like2! heee~

Boni JLL3 said...

bagai pinang dibelah dua dorang tu

yad'z said...

cantekk.. warna peberet saye tuhh.. huhuhuhuh./...

p/s .. kene tag. hehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

aqua blue!!hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt2 cntik..

MaryaYusof said...

As salam Fatin,

Irma ni mmg cantik lagi2 bila dah bertudung! Yg mahal adalah senyumannya... 'Bug tooth' dia tu just sweeeeet...hehehe... :)

:: Mrs.SyahNia :: said...

irma mmg nmpak bseri sgt..nice ngan baju dia yg sgt cntik n sopan..sejuk mata memandang kan ;))

are_lin@yu said...

mmg cantik kebabooomm..hehe,,sweet ja irma pakai tudung..;-)

syafiqakarim said...

irma cantikkkkkkkkkk sgt.
untung la..xsabar nak tgk di ijab kabul

eita said...

orang dah cantik kan..
pakai apa pun tetap bertambah cantik...

Ana Farhana said...

hihi,comel la irma hasmie.. semoga bahagia

anis scha said...

Cantik! :)

kay_are said...

waah.. semoga jodoh irma ngan tunang die tu dipanjangkan.. amin.. =)

nanakimie said...

tula,cantek sgt kn:)

da mcm hatta dolmat pulak pasangan nya,heee....

ARTIKEL RAKAN BLOGGER