Saturday, March 24, 2012

LIKE FANPAGE PUN ADA LIMIT TAU

assalamualaikum.

aku kan aktif join contest/giveaway kat blog. kat facebook kekadang ja aktif. lepas tu yang aku perasan budak-budak yang buat giveaway mahupun contest sekarang mesti ada sekurang-kurangnya 10 sponsor, ada yang sampai 30 sponsor pun ada, tu diaaaaaaaaaa!! dan syaratnya mesti la like fanpage sponsor2 tersebut.

kadang-kadang bukan 1 fanpage je untuk sorang blogger, mana yang fanpage untuk blog, untuk bisnes. lenguh jugak la tangan nak like sana sini, follow blog, add as friend, follow twitter dan macam2 la~ kekeke

yang paling best aku suka like fanpage pasal bisnes, shawl ke apa2 ke, memang banyak sangat la. penuh home aku dengan orang promote barang, beg la, contact lens la, shawl la. peh peh. macam2. pinau mata XD selalu cuci-cuci mata kat situ ;D

baru-baru ni aku ada baca kat mana entah, yang ada limit untuk kita like like ni. sampai 5000 je. kalau lebih 5000, terus dah tak boleh like.. kalau kita usaha unlike fanpage yang lain pun, tetap tak boleh like, nak like, buat la facebook baru.. kui3~

aku ni dah la suka like like. mak oii. punya la risau. aku pun usaha la unlike fanpage yang tak aktif langsung. berlambak rupanya =,= dulu kan banyak fanpage pasal dialog hantu kak limah lepas tu maharaja lawak, tapi banyak dah menyepi dah. yang aktif sikit aje. so aku unlike unlike la semua tu..

akhirnya tinggal la 1000 lebih.. aku check.


legaaaaaa.. hahaha aku betol betol ingat dah 4000++ dah aku like. sebab rasanya aku like banyak gila kot. tapi ok la kan 1000++ je. maknanya banyak lagi la fanpage aku boleh like. HAHAA!

fanpage sendiri je belum ada. tak pernah pulak terfikir nak buat fanpage untuk diri sendiri. hihihihi

14 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

ni LIKE tahap maxima la ni....

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking & Follow sini! ♛ Mr.Ix ♂ komen ║
satu fesyen je tudung2 awek2 ni...hehehe..

nanakimie said...

nana xsuka nk like2 fnpge ni..hee...folow xpe bnyk2 pun:)

Narumi Isozaki said...

hehehe.. sy xtahu la sy pnh jatuh cinta ke x, sbb sy rasa sy mcm mudah suka org.. but this time, mcm different plak.. huhuhu.. dat's y i keep asking. hee~

Narumi Isozaki said...

eh jap.. btw awak kate yg last skali yg paling teruk? serius ke? bunyi mcm dasyat jer.. (=.=)

Yasmin Aris II said...

LOL . like mane yg best je ! hehe


Entry baru :

http://yasminaris.blogspot.com/2012/03/only-one.html

Trime kasih ! ^ ^

Boni JLL3 said...

hehehe..saya tak nak buat macam tu sebab seolah2 memaksa orang ler..biarlah orang like sebab kerelaan hati dia sendiri kan>?hehehe

yad'z said...

hahaha// tak berapa rajin like2 nih.. ^^

are_lin@yu said...

Hehe byknya fatin like.dlu ms aktif fb da gk like.bla xdeactve ni blog jala tmpt brmnja..haha..tp klu kta dh lbh follow 300.mcm mna nk follow lg erk fatin..sengal btl ayu bab2 ni..hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ada limit gak rupanya.. pasni xleh la nak like sesuka hati :)

Sarah Mohd Saleh said...

fb nih plek betul.

p/s:nk tye lohh.lagu dlm blog nih ape die ner?sedap..bls kt chatbox eaaa ;)

eita said...

kita pun suka main like like ni...
pesen gatal tangan,..pantang tengok like mesti nak klik...

kay_are said...

aku kadang2 terpikir gak.. ape yang best sangat main like2 ni ye?? pening.. @.@

Narumi Isozaki said...

Ohh...yeker... Sadis sungguh cerita awk! Tapi kenapa dia tinggalkan awak tiba2? Hrmmm..agaknya mmg betullah awk kata, cinta pertama x semestinye jodoh kite. Walaupun kite dah jumpa family semua kan. Huhu. Terharu pula rasanya. Erm,tapi awk kuat. 2 bulan je awk dah bangkit. Dulu sy ada crush dgn seorang yg bkn bf sy pun. Sy je suka dy. Sy xtaw la prasaan dy kat sy. Selalu sy nangis sbb dy x pedulikan sy. Hampir setahun baru sy betul2 kuat dan x kisah langsung psl dy. Lama kan? Padehal dy bkn bf sy pun. Terasa bodoh pula tiba2... huhuhu.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER