Wednesday, December 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : DAH BELI LEPAS TU RASA MENYESAL!

salam..

biasalah kalau ikut nafsu. dapat je gaji hari tu, perasaan nafsu membuak-buak nak dapatkan sepasang kasut comel di kedai yang aku kerja tu.. akhirnya aku beli jugak. RM18.90. saiz 38. sedangkan kaki aku saiz 36. ikut jenis kasut jugak kot.


comel kan? ada reben besarr. ahaks

tapi kan, tak selesa. serius. pakai pergi kenduri hari tu sebelah rumah, dah rasa sakit kaki. arghhhhhhhh. ni yang tak best ni. macam mana kalau nak pergi jalan jejauh ni? mau membebel sepanjang jalan. haha..

aduh.. nak menyesal pun dah tak guna. haha pengajaran, lepas ni jangan beli tanpa pengetahuan beliau. kehkeh

11 comments:

Anthony kong said...

mungkin kasut baru mmg cmtu kot..lme2 ok... or kene pakai stokin yg nipissss tuh

Gen2Merah said...

ehehe.. itu perlunya berhemah dalam berbelanja.. buat pilihan yang terbaik kan.. ehe

fieda said...

YE LA FATIN..KOT MULA2 JER..

farahadilah said...

hoh! kalau kasut xselesa memang mood pun drop la...atin try pakai stokin.. myb ok.. kalau sakit kat lakang.. try beli pelapik dia..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

ada petua, kalau beli kasut baru kena gigit dulu nanti kasut tu tk makan kita hehe

Mila Ahmad said...

murah lak kasut cam tu...
kalau beli kena test dulu pakai 2-2 belah

Budak Giler Cadbury said...

kasut baru mmg cmtu kak. if akk pakai terus mmg akan makan kaki. act my mum ad kasik petua bila beli kasut baru b4 pakai gigit dlu bahagian depan dan blkg kasut supaya kaki x melecet

sahromnasrudin said...

lama2 nnti dia ok kot..perlu penyesuaian....

aleen aiden said...

hee,knape menyesal pulak?knape2?! *insan ingin tahu :P

MamaEma said...

selalu gak beli kasut diam2 dari suami.huhuhu

wan nurul hezrina said...

orang kata kalau beli kasut baru kena gigit depan kasut2 kalau x kasut makan kaki kita..huhu tak taulah sejauh mana kebenarannya

ARTIKEL RAKAN BLOGGER