Sunday, December 18, 2011

SELAMAT HARI LAHIR MAMA

salam..

hai! hari ni birthday mama aku! yang ke err kejap aku kira.. okay yang ke 46!!! hehehe..

mula2 aku plan nak beli kek lepas tu makan sama-sama, tapi mama tak kasi. dia kata cukupla belanja dia tengok wayang ke, makan ke. orait la. hehe mama kata kalau kerja tetap tak apa :)

ini kisah dua hari lepas. time tengok songlap. best keluar berdua. rasanya sejak tinggal berdua kat kulim ni, memang kerap sangat kami keluar bersama. tengok wayang, makan, semuanya berdua. busy kat arau. aku cuma ada mama je la. kehkeh sampaikan aku nak tengok wayang pun, mama nak kena teman.. heeee


jom layan pic yang sempat kitorang snap..



ni kartun apa eh? comel gila! kucing kan? hahaha. serius comel! macam2 posing ada tapi yang lain semua jauh sikit. yang ni paling dekat dengan aku. masa ni tunggu nak masuk pawagam tengok filem songlap.


aku crop pic ni sebab ada perempuan mana ntah tumpang sekaki lepak dalam gambar. benci! benci! arghh. last2 aku crop pic dia. muahaha..

aku makin berisi ke? hahaha dah turun sikit kot sebab frust ari tu :)))))



poster songlap pulakkk. keh3

time ni mama nak tergelak bila aku suruh dia posing macam kucing tu. hahahah. kat belakang aku ni ramai orang. serius. haha dah tu pandang kita macam tak pernah tengok manusia! ohoiii!



bersama poster songlap. poster lain aku malas nak amik. muahaha..



ni makanan feveret aku kalau kat kulim landmark central ni. mee sizzling dan telur! nyum3! sepinggan RM4.80. asal pergi je mesti nak makan! haha dah tak payah nak makan kfc, pizza, ke apa semua benda tu :)))



mama makan kueytiew sizzling. dia tak suka mee. haha.. okay sedap.

snap snap pic hantar kat abah, snap pic mee sizzling jugak, lepas tu abah balas

C.A.C.I.N.G..

sampai hati.. huarghh!

hai hai hai.. hari ni birthday mama saya!! ini adalah poem untuk beliau!!



Mom,
on your birthday I celebrate you being you,
my extraordinary mother.
You have made such a difference,
created so much good in my life!
I celebrate your smart mothering,
your clever,
creative methods of gently molding your beloved child into your vision of me:
a strong,
capable adult,
an unselfish person of good character
. I celebrate your boundless physical and emotional energy...
loving me,
leading me,
supporting me,
lifting me when I fall.
On your birthday,
Mom,
I celebrate the best thing about my life...
having you as my mother.


love youu! love youuuuuu! love youuuuuuuu!! hik hik

tak tau la mama baca ke tak blog aku, dia selalu online facebook aku je. haha.. kalau baca, err err, malu la X__X ok bye :P

aku rasa rapat sangat2 dengan mama bila tinggal berdua ni. mama selalu ada dengan aku masa aku susah, senang, masa aku nangis, masa aku gembira. lebih dari segala-galanya.. <3

4 comments:

roziahojijie said...

like mother like daughter :) heppy beday mama kak fatin :)

Tukang Karut said...

cacing = mee... err... tetiba rasa nak muntah...

MaryaYusof said...

Setuju dgn tukang karut ;)
Anyway, thanks sb follow blog akak balik...

wan nurul hezrina said...

hepi buffday mama fatin=)semoga pjg umo murah rezki=)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER